Gina Pistol și Smiley, peripeții la ecograf: „Dacă fiică-ta seamănă cu mine, ai încurcat-o”. Ce s-a întâmplat

Gina Pistol și Smiley și-au dorit să-și vadă fiica la ecograf, însă poziția bebelușului din burtică nu le-a permis viitorilor părinți să aibă o foarte bună vizibilitate.

Gina Pistol și Smiley au așteptat 3 săptămâni să-și vadă fiica la ecograf, însă acest lucru nu a fost posibil

Instagram

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți la începutul lunii martie, dar până atunci cei doi și-ar fi dorit să-și vadă bebelușa la ecograf.

Prezentatoarea Chefi la cuțite nu și-a putut vedea fetița, deși a așteptat 3 săptămâni momentul acestei ecografii. Frumoasa gravidă a filmat momentul și l-a postat pe Instastory.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

„Încercăm să o prindem și nu putem”, a spus Gina Pistol la ecografie.

Gina Pistol și Smiley au mers la ecograf, însă nu au văzut nimic

Ulterior, Gina Pistol a glumit pe seama evenimentului cu iubitul său Smiley:

„Iubitule, dacă fiică-ta o să semene cu mine agitată ai încurcat-o. Cum să nu stea? Am așteptat 2-3 săptămâni să o văd și acum nu mi-a arătat nimic decât degete”, a spus Gina Pistol în mașină.

Citește și: Sindromul de care suferă Gina Pistol. Vedeta însărcinată le-a povestit totul fanilor ei

„Mi-am făcut antrenamentul”, i-a răspuns Smiley Ginei Pistol.

Gina Pistol își ține la curent fanii în ceea ce privește activitățile ei din timpul sarcinii. Fetița ei va veni pe lume într-o casă renovată, pentru că viitorii părinți s-au preocupat în ceea ce privește căminul în care va fi primită bebelușa.

„Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor. Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu. Mai e și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare, nu există până nu face ca ea”, a povestit Gina Pistol pe Instagram.

Cum au anunțat Gina Pistol și Smiley că vor fi părinți

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit la finalul lunii septembrie că vor deveni părinți. Prezentatoarea Chefi la cuțite a mărturisit că în urmă cu câțiva ani medicii i-au spus că șansele ca ea să devină mamă sunt foarte mici, însă acum se bucură de minunea pe care i-a trimis-o Dumnezeu:

Citește și: Gina Pistol, apariție surprinzătoare cu un look de sirenă. Cum arată cu părul lung și roșcat

„Noi acum înseamnă 3. În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit pana acum!”, a spus Gina Pistol într-un vlog pe care l-a realizat împreună cu iubitul ei.

Citește și: Ajut eu! Gina Pistol a plâns în hohote în fața chefilor, emoționată de povestea Tudoriței. Vedetele au licitat pentru farfurii

Ultimele știri