Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Grant Imahara, fost prezentator Mythbusters şi actor în seria Star Trek, a murit! Ce l-a răpus, la doar 49 de ani!

Grant Imahara, fost prezentator „Mythbusters” şi actor în seria „Star Trek”, a murit, la vârsta de 49 de ani.

Grant Imahara

profimediaimages.ro

Grant Imahara, inginerul co-prezentator al emisiunii Mythbusters de pe Discovery şi al seriei White Rabbit Project de pe Netflix, a murit la 49 de ani în urma unui anevrism cerebral, anunţă The Hollywood Reporter, citat de Mediafax.

„Grant Imahara a fost o parte importantă a familiei Discovery şi un bărbat cu adevărat minunat. Gândurile şi rugăciunile noastre merg către familia sa”, a declarat un reprezentant Discovery într-o declaraţie de presă.

Citește și: I-a murit fiul, iar acum și soția. John Travolta, îngenuncheat de durere. Kelly Preston s-a stins de cancer la 57 de ani

Inginer şi pasionat de robotică, Grant Imahara s-a alăturat MythBusters în cel de-al treilea sezon, înlocuindu-l pe Scottie Chapman şi a fost gazda emisiunii până în 2014, când a plecat alături de Kari Byron şi Tory Belleci. Cei trei aveau să se reunească în 2016 pentru proiectul Netflix White Rabbit, ce a durat un sezon.

Pentru MythBusters, Grant Imahara s-a folosit de expertiza sa tehnică pentru a proiecta şi construi roboţi pentru spectacol şi a operat de asemenea computerele şi electronica necesară testării miturilor.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro