Harrison Ford a fost rănit și a primit îngrijirile medicilor. Ce i s-a întâmplat actorului în vârstă de 78 de ani

Harrison Ford, în vârstă de 78 de ani, a fost rănit și a avut nevoie de îngrijirile medicilor, relatează presa străină. Actorul îl joacă pentru a cincea oară pe "Indiana Jones" în seria de filme cu același nume, informează BBC, și s-a accidentat în timpul filmărilor.

Harrison Ford, în timpul filmărilor pentru "Indiana Jones 5", în Marea Britanie - iunie, 2021

Profimedia

Harrison Ford a fost accidentat în timpul filmărilor pentru "Indiana Jones 5", a relatat BBC, filmări care au loc de câteva săptămâni în Marea Britanie. Actorul în vârstă de 78 de ani s-a rănit la un umăr și a fost nevoit să renunțe la repetiții, astfel încât medicii să intervină și să îl ajute cu un tratament.

Între timp, regizorul James Mangold va continua să filmeze fără Harrison Ford.

"În timpul repetiţiei pentru o scenă de luptă, Harrison Ford a suferit o accidentare la umăr", a transmis într-un comunicat un purtător de cuvânt al Disney. "Producţia va continua, în timp ce este evaluat tratamentul adecvat, iar calendarul filmărilor va fi reconfigurat după necesităţi în săptămânile viitoare".

Reprezentanții studioului de film Disney nu au dezvăluit însă și cât de grav a fost rănit Harrison Ford.

Harrison Ford a mai fost rănit și la alte filmări

Harrison Ford a mai fost rănit și la alte filmări, a precizat BBC. În timp ce filma un film Star Wars, acum șapte ani, starul de la Hollywood a fost zdrobit de o ușă hidraulică a navei spațiale Millennium Falcon, pilotată de personajul pe care îl interpreta, Han Solo. Harrison Ford a avut atunci un picior rupt și a fost la un pas de moarte, fiind transportat cu avionul la spital.

Totodată, actorul a mai fost implicat și în unele accidente ca pilot. În 2017, pilota un avion personal cu un singur motor și a ajuns în zona unui aeroport din Statele Unite, aproape lovind o aeronavă de pasageri cu 100 de oameni la bord, iar în 215, acesta și-a rupt o mână și a avut răni minore la cap după un alt incident aviatic, în California.

"Indiana Jones 5", lansat în iulie 2022

"Indiana Jones 5" ar fi ultimul film din serie și ar urma să fie lansat anul viitor, în iulie 2022, după 14 ani de la cel mai recent lungmetraj din serie, "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" şi după mai mult de patru decenii de la primul, "Raiders of the Lost Ark".

Deși nu au fost anunţate detalii legate de intriga filmului, Harrison Ford joacă din nou rolul de arheolog aventurier. Din distribuţie fac parte Phoebe Waller-Bridge şi Mads Mikkelsen.

Steven Spielberg, care a regizat primele patru filme din franciză, ar fi trebuit să regizeze, însă a renunţat în 2020 şi l-a solicitat pe James Mangold, cunoscut pentru "Ford v Ferrari" şi "Logan". Este aşteptat ca Spielberg să rămână producător, în timp ce George Lucas, cu care a creat Indiana Jones, nu a fost implicat oficial în acest proiect, a relatat BBC.

Ultimele știri