Ilie Năstase a împlinit 75 de ani. Ce i-a urat Ion Țiriac fostului tenismen

Ilie Năstase și-a sărbătorit ziua de naștere în mare fel. A primit mesaje de la mai mulți apropiați, inclusiv de la Ion Țiriac.

Ilie Năstase a împlinit 75 de ani

Profimedia

Ilie Năstase a avut motiv de bucurie ieri, dat fiind faptul că a împlinit frumoasa vârstă de 75 de ani.

Ilie Năstase a împlinit 75 de ani. Ce mesaj frumos i-a transmis Ilie Năstase

Ilie Năstase a știut întotdeauna cum să se mențină tot timpul tânăr. Astfel că, vârsta de 75 de ani nu i se citește deloc pe chip. Acesta a dezvăluit cum s-a distrat de ziua sa dar și în compania cui a petrecut-o.

"Am petrecut aseară cu soția și cu câțiva prieteni. Acum mergem la Costinești să petrecem cu prietenii, acolo unde îmi sărbătoresc ziua de naștere de câțiva ani încoace, la invitația bunului meu prieten, Nicușor Năstase. Încerc să mă mențin prin sport. Am făcut sport și contează. Mă tund mai scurt acum, că am tot avut părul lung, mi-am lăsat barbă. Mă mențin. Îmi doresc să am sănătate. M-a sunat Țiriac de ziua mea și mi-a spus <n-o să-ți spun La mulți ani, că deja ai prea mulți> (râde).", a declarat Ilie Năstase pentru wowbiz.ro.

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Ioana și Ilie Năstase. Au petrecut Paștele împreună, dar procesul continuă: „Vedem ce facem”

Iată că, pentru fostul tenismen, cele mai importante lucruri din viața sa sunt amintirile. A ales să meargă la mare cu cei mai apropiați prieteni, semn că acea zi nu a trebuit să treacă fără să creeze amintiri. Ion Țiriac a ținut să-i transmită și el o urare, destul de originală. Acesta nu a vrut să-i spună clasicul „La mulți ani” fiindcă Ilie ar avea prea mulți. Desigur, totul a fost spus în glumă, ei fiind foarte buni prieteni.

Ioana Năstase, noi declarații despre divorţul de Ilie Năstase

Ilie și Ioana Năstase au trecut prin multe tensiuni în perioada căsniciei, însă pare că femeia a uitat cu ce i-a greșit el și l-a iertat complet, retrăgându-și cererea de divorț.

Citește și: În ce relație se află în prezent Ilie și Ioana Năstase: „Dacă îmi retrag divorţul este pentru că iert, nu că aş fi condiţionată”

Ioana Năstase a făcut un gest impresionant, care l-a uimit pe Ilie. Ce a hotărât aceasta cu doar două zile înainte de divorț. Iubirea iese victorioasă și de această dată în cazul Ioanei Simion și a lui Ilie Nătase. Soția fostului tenismen a ales să-și retragă cererea de divorț, chiar cu două zile înainte de înfățișarea de pe 24 iunie.

Ioana Năstase a hotărât să nu mai divorțeze, retrăgându-și cererea cu doar două zile înainte de înfățișare. Aceasta a făcut mai multe declarații, unde a dezvăluit ce a determinat-o să ajungă la această decizie.

Citește și: Ioana Simion nu mai divorțează de Ilie Năstase. L-a iertat: „S-a schimbat foarte mult”

Deși au trecut prin multe obstacole, de-a lungul relației, Ioana Năstase și Ilie au găsit modalitatea prin care au reușit să rămână împreună și să se gândească la un viitor împreună, chiar dacă în povestea lor de dragoste au exista și câteva altercații.

„Am făcut exact ce am simțit, ce mi-a dictat sufletul, aia am făcut. Eu nu ascult părerile nimănui, eu fac doar ceea ce simt eu și asta am simțit. Fiul meu îmi e alături întotdeauna. Am un copil bine crescut și e de acord întotdeauna. El îmi spune mai tot timpul să fac așa cum cred eu că îmi este bine”, a declarat Ioana Simion pentru Antena Stars.

Ultimele știri