Ilinca, fiica vitregă a lui Jorge, imagini incendiare în costum de baie. Cum arată la 19 ani

Jorge se mândrește cu fiica lui vitregă, care reușește să impresioneze de fiecare dată cu aspectul fizic și frumusețea rară.

Jorge se mândrește cu fiica lui vitregă, care reușește să impresioneze de fiecare dată cu aspectul fizic și frumusețea rară.

Instagram

George Papagheorghe, cunoscut cu numele de scenă de Jorge, este un tată împlinit și fericit. Artistul se laudă pe rețelele sociale cu cei trei copii ai săi: Karina, David și Ilinca. Karina este fiica acestuia din căsnicia cu Alina Laufer, David este băiețelul cântărețului cu actuala soție, Ramona Podea, iar Ilinca este fiica soției dintr-o relație anterioară.

Jorge petrece foarte mult timp cu cele mai importante persoane din viața lui și nu ezită să publice pe contul de Instagram poze alături de soție, dar și de ce trei copii ai săi. Portretele de familie sunt de-a dreptul adorabile, însă de fiecare dată, Ilinca atrage toată atenția internauților cu frumusețea ei răpitoare.

Cum arată Ilinca, fiica vitregă a lui Jorge

Ilinca, fiica vitregă a lui Jorge, încinge atmosfera pe Instagram cu postările sale din vacanță. La cei 19 ani, tânăra se mândrește cu un trup de invidiat și cu cele mai frumoase trăsături ale feței, drept dovadă stau pozele sale.

Un lucru este evident, Ilinca a moștenit frumusețea de la mama ei, Ramona Podea, cu care seamănă foarte bine.

Citește și: Jorge, fotografiat alături de familie în vacanță. Cât de bine arată în costume de baie soția artistului și fiica lor cea mare

Mai mult decât atât, fiica vitregă a lui Jorge face furori pe rețelele sociale cu imaginile sale în costum de baie, care întorc imediat privirile internauților și strâng o mulțime de aprecieri.

Se pare că tânăra nu ezită să își afișeze cele mai frumoase părți ale corpului în mediul online. De asemenea, Ilinca apelează la piese vestimentare sexi care îi pun într-o lumină bună formele perfecte și superbele trăsături ale feței, în special talia de invidiat, picioarele subțiri și bustul generos.

Tânăra de 19 ani este extrem de frumoasă și talentată. Aceasta are o pasiune pentru make-up , domeniu în care se descurcă de minune. Ilinca este makeup artist și deține un canal de YouTube în care încearcă fel de fel de combinații de culori.

Deși nu este fiica lui biologică, Jorge o iubește pe Ilinica la fel de mult ca pe David și Karina. Artistul nu face diferențe între cei trei copii ai lui și încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de ei.

Citește și: Jorge, imagine rară cu cei doi copii ai săi. Cum arată Karina și David

„Trei este un număr magic, chiar dacă doar doi sunt ai mei, de sânge, o iubesc la fel de mult și pe Ilinca, stăm împreună și ne bucurăm de viață în fiecare zi. Nu ești niciodată pregătit să fii parinte. Mereu te ia prin surprindere. La noi e nebunia mai mare în sensul că acum avem discuții existențiale cu Ilinca (19 ani), după jumătate de oră ne jucăm cu David (3 ani) cu mașinutele și ne uităm la desene, iar după o oră vorbim cu Karina”, spunea Jorge anul trecut pentru Libertatea pentru femei.

Ultimele știri