Antena Căutare

Florin Salam, răpus de durere, cum nimeni nu l-a văzut vreodată. Îmormântarea a blocat Bucureştiul

Îmormântarea care a blocat Bucureştiul! Avem imagini din cea mai tristă zi din viaţa lui Florin Salam! Artistul a apărut răpus de durere, aşa cum nimeni nu l-a văzut vreodată!

Îmormântarea care a blocat Bucureştiul! Avem imagini din cea mai tristă zi din viaţa lui Florin Salam! Artistul a apărut răpus de durere, aşa cum nimeni nu l-a văzut vreodată!

Zece ani. Atât s-a scurs de la moartea celei despre care regele manelelor a spus că a fost și va rămâne mare sa iubire. În ziua de 10 aprilie 2009, Salam își conducea prima soție pe ultimul drum, fiind dărâmat de durere. Evenimentul a șocat o întreagă comunitate și miile de oameni care au venit să-i fie alături lui Florin au blocat străzile pe care s-a deplasat cortegiul funerar.

Avea să fie cea mai tristă zi din viața artistului, care a avut nevoie de ani întregi pentru a trece peste șocul, care-i va rămâne, cu siguranță, în minte întreaga sa existență.

„Mi-a rupt cămașa de noapte, m-a sugrumat și m-a lovit. Se transforma într-un monstru”. Amber Heard, noi acuzații scanda... S-a aflat secretul. Silviu Prigoană, filmat fără să știe în timp ce-și ia copiii de la școală: „Așa face mereu când vine...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x