Actrița Helena Bonham Carter a ajuns de nerecunoscut. Imaginile care au scăpat pe internet

Actrița Helena Bonham Carter a fost recent surprinsă de paparazzi la un centru de reciclare.

Helena a fost fotografiată de paparazzi la un centru de reciclare imediat după Crăciun

Profimedia Images

Helena Bonham Carter a fost fotografiată de paparazzi la un centru de reciclare imediat după Crăciun. Acesta a adus în punctul de colectare o cutie mare plină cu materiale pentru reciclat, în timp ce era ajutată de o prietenă.

Îmbrăcată în stilul caracteristic, actrița nu a fost deloc deranjată de faptul că paparazzi erau pe urmele ei și nici că a fost fotografiată în papuci pe stradă.

Citește și: Actriţa Helena Bonham Carter a apelat la un medium pentru a vorbi cu prinţesa Margaret despre rolul din „The Crown”

Helena Bonham Carter a reintrat în atenția publicului după ce serialul The Crown a fost lansat. Aceasta interpretează rolul prințesei Margaret a Marii Britanii.

Actrița, eforturi mari pentru rolul din The Crown

Potrivit Hollywood Reporter, actrița a spus că a vorbit cu un medium pentru a interpreta cât mai bine rolul Prințesei Margaret a Marii Britanii.

"Ea a spus că este bucuroasă că am fost eu aleasă. Am întrebat-o. Este în regulă să te interpretez eu?, iar ea a spus: Eşti mai bună decât cealaltă actriţă..., la care se gândeau ei. Apoi a spus: Însă trebuie să te aranjezi şi să fii mai îngrijită. Şi a continuat: Fumează cum trebuie. Am fumat într-un mod specific. Aminteşte-ţi asta - este important."

Helena Bonham Carter interpretează rolul prinţesei Margaret în sezoanele trei şi patru ale serialului Netflix.

În sezoanele 5 și 6 rolul Prințesei Margaret este interpretat de Lesley Manville, care a spus că are aprobarea de la Helena Bonham Carter pentru a-i lua locul.

Citește și: Helena Bonham Carter, distinsa cu titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic

La fel cum s-a întâmplat și după sezonul cu numărul 2, distribuția se va schimba din nou pentru sezoanele cinci și șase. Jucat inițial de Vanessa Kirby în sezoanele unu și doi, rolul a fost preluat de Carter care a interpretat-o pe prințesa plină de farmec în sezoanele trei și patru. Din fericire, Carter a acceptat ușor să predea ștafeta și chiar a spus că Manville este o alegere excelentă pentru acest rol, dar și că este o actriță formidabilă.

Ultimele știri