Căutare Live

În ce ținută a ales Kate Middleton să le citească povești copiilor cu probleme

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, este cea mai recentă celebritate care va citi povești pentru copii în emisiunea Cbeebies Bedtime Stories și a ales povestea ei preferată, "The Owl Who Was Afraid of the Dark", de Jill Tomlinson.

Kate Middleton spune povești pentru copii, într-un proiect amplu destinat celor mici

Profimedia

Kate, care tocmai ce a împlinit 40 de ani, este cunoscută deja pentru faptul că adoră să le citească povești copiilor săi iar pentru emisune, aceasta va nara povestea ei preferată, cea a unei bufnite care a reușit să-și învingă teama de întuneric.

Emisiunea a fost filmată cu ceva timp în urmă, iar Kate a apărut îmbrăcată lejer, într-un pulover comod dar stilat, de culoare albă și ceva desene în partea de sus și într-o pereche de blugi.

Filmările au avut loc în luna ianuarie, la Palatul Kensington iar evenimentul a marcat Săptămâna Sănătății Mintale a Copiilor.

Scopul poveștilor lui Kate Middleton este să le invoce copiilor ideea de a se dezvolta împreună

Printre cei care au făcut parte din acest proiect se numără nume de top, precum Tom Hardy, Suranne Jones, Dolly Parton și Chris Evans, care nu au făcut doar deliciul copiilor cărora le erau adresate poveștile, ci și al părinților care vizionau emisunea împreună cu copiii lor.

Citește și:Ipostaza rară în care fanii familiei regale nu o văd deloc pe Kate Middleton. Cum arată Ducesa de Cambridge în trening

Povestea "The Owl Who Was Afraid of the Dark" este cea a lui Plop, un pui de bufniță care a reușit să-și învingă teama de întuneric cu ajutorul unor alte personaje foarte prietenoase.

Tema principală a proiectului este aceea de a-i învăța pe cei mici să conviețuiască, să crească și să depășească, împreună, orice obstacol.

Citește și:Kate Middleton e strictă cu oamenii pe care îi angajează. Ce reguli are Ducesa de Cambridge

Cadrul ales de Kate pentru a spune povestea esste unul feeric, de poveste, cu un șemineu iar ea stă relaxat, pe podea, cu picioarele încrucișate, imaginea perfectă pentru liniștea adusă de o poveste.

Ce pensie are Tudor Gheorghe la 76 de ani. Banii pe care îi primește artistul de la stat pentru munca sa: „Este o pensie... Antonia s-a lăsat fotografiată în pat, într-un sutien minuscul. Imaginea care a încins imaginația fanilor...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x