IN MEMORIAM! Imagini emoționante cu Cristian Țopescu, comentatorul cu mii de transmisiuni în direct!

 

Cristian Ţopescu s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. A fost om de radio și televiziune, comentator sportiv de excepție, om politic și jurnalist. 

Cunoscutul om de televiziune Cristian Țopescu a murit în după amiaza zilei de 15 martie, la Spitalul Elias din București, unde a fost internat mai multe zile la terapie intensivă.

Cristian Ţopescu, reputat comentator sportiv, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci de televiziune şi radio, a dedicat peste patru decenii sportului românesc, cu mii de transmisiuni directe.

 

Interzis de comunişti la finalul anilor 1980, el a comentat cele două victorii mondiale ale naţionalei masculine de handbal, „noaptea magică” din 1976 a Nadiei Comăneci de la Montreal şi momentul în care trei românce au urcat pe podium la Sydney.

Urmărește în clipul video de mai sus un material realizat de cei de la Antena 3, ce cuprinde imagini emoționante cu regretatul Cristian Țopescu, omul care A FĂCUT ZECI DE MILIOANE DE OAMENI să plângă, să tremure și să se bucure pentru ROMÂNIA!

Sursa: Antena3facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE