Informații noi despre Mihai Constantinescu. Avem primele vești bune: „Inima lui și-a reluat toate funcțiile”

 
+2 click pentru
galerie

Avem primele vești bune despre Mihai Constantinescu. Fosta soție a artistului, Mihaela Constantinescu, a anunțat că starea acestuia s-a stabilizat, inima reluându-și toate funcțiile.

De când a fost internat la Spitalul Floreasca, Mihaela Constantinescu și Simona Secrier au fost nelipsite de lângă îndrăgitul artist. 

În ciuda rezervelor pe care medicii le aveau cu privire la șansele de supraviețuire ale lui Mihai Constantinescu, inima acestuia și-a reluat toate funcțiile. 

Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona (actuala soție a cântărețului – n.r.). Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune”, a declarat Mihaela Constantinescu, pentru Click!.

Mihai Constantinescu a fost găsit inconştient, în casă, luni seară. Soţia lui a chemat ambulanţa. Artistul ar fost în stop cardio-respirator aproximativ 10 minute, iar medicii au reuşit să îl resusciteze. 

În cursul nopţii, starea artistului s-a agravat şi a suferit un al doilea stop cardio-respirator şi hemoragie cerebrală.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a avut probleme de sănătate şi în urmă cu două luni, motiv pentru care şi-a anulat mai multe concerte.

Artistul a suferit două intervenţii la inimă în ultimii ani. Cu 12 ani în urmă i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI