Într-o pelerină argintie și cu o pereche de ochelari de soare bizari, Delia și-a uimit fanii

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, care are peste 2,6 milioane de urmăritori pe Instagram și mult mai mulți fani în viața reală, fiind apreciată pentru muzica ei.

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, care are peste 2,6 milioane de urmăritori pe Instagram și mult mai mulți fani în viața reală, fiind apreciată pentru muzica ei.

instagram

Frumoasa jurată a emisiunii iUmor are un stil vestimentar aparte, care e mereu într-o continuă schimbare. Delia își uimește mereu fanii cu look-uri inedite, ieșite din comun, știind cum să-ți pună în valoare silueta.

Deși are un program încărcat, Delia nu se dezice de la antrenamentele fizice, fiind mereu în formă. Artista a recunoscut în repetate rânduri că este o gurmandă, iubește mâncare și în special dulciurile. Cu toate acestea, frumoasa cântăreață are o siluetă de invidiat.

Look-ul bizar care i-a uimit pe fani

Delia, frumoasa jurată iUmor, se remarcă mereu prin stilul ei deosebit, coafurile inedite, machiajul excentric și hainele surprinzătoare pe care le combină în cele mai ciudate feluri, pentru unii. Cu un apetit de neimaginat pentru tot ce înseamnă fashion, artista e pasionată de modă, abordând mereu stiluri diferite și, surprinzător, toate îi vin de minune.

Ca o mică Lady Gaga de România, Delia alege de la ținute sexy la unele foarte confortabile, de la tocuri excentrice la sneakerși comozi.

Citește și: Delia face furori într-o rochie colorată scurtă și pantofi fosforescenți. Cum s-a fotografiat diva blondă

Delia i-a surprins pe fani cu o pelerină argintie, purtând gluga pe cap, și o pereche de ochelari de soare cu o ramă deosebită. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar fotografia artistei a strâns mii de aprecieri.

Delia a lansat o nouă piesă alături de Nane

Cariera muzicală a artistei într-o continuă evoluție înflorește din nou, iar Delia a lansat o nouă piesă.

Delia, una dintre cele mai faimoase cântărețe din țară, a lansat recent o nouă piesă, de data aceasta alături de Nane. Melodia se numește “În Rai”, iar versurile spun povestea unei iubiri perfecte, care îi face pe oameni să se simtă ca în rai fără să fi murit.

Citește și: Delia a apelat la o schimbare completă de look. Cum îi stă brunetă și cu breton

Cu look-uri îndrăznețe și mereu pusă pe schimbări, Delia impresionează prin fizicul său fără cusur și ideile excentrice atunci când vine vorba de alegerea vestimentației.

Cu toate acestea, principalul său atuu este muzica, iar la acest capitol nu pare să aibă concurență, fiind extrem de bună în ceea ce face și primind mereu aprecierile publicului larg.

În noul videoclip, Delia are un look cuminte, fiind îmbrăcată într-un trening strălucitor, părul prins în două cozi și un machiaj excentric. La teaser-ul postat de frumoasa blondină, fanii au adăugat sute de comentarii, felicitând-o pentru noua melodie și exprimându-și părerile despre piesă.

Ultimele știri