Ioana Țiriac, de o frumusețe rară. Cum arată fiica lui Ion Țiriac la cei 24 de ani proaspăt împliniți

Celebrul Ion Țiriac are motive de mândrie. Fiica lui a împlinit recent 24 de ani și este de-a dreptul superbă.

Fiina lui Ion Țiriac a împlinit 24 de ani

Profimedia

Pe 19 iulie, Ioana Țiriac, care se află în Miami, oraș în care a plecat pentru continuarea studiilor, a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani. Tânăra s-a fotografiat înconjurată de trandafiri și a primit o mulțime de urări. Chiar și Nadia Comăneci i-a urat „La mulți ani”, iar Simona Halep a apreciat fotografia publicată de Ioana Țiriac, cu ocazia aniversării sale.

Cum arată Ioana Țiriac la 24 de ani

Ioana Țiriac a primit urări în mai multe limbi, în dreptul imaginii în care apare purtând o rochie neagră, care îi evidențiază trupul de invidiat.

Citește și: Părerea lui Ion Țiriac despre relația Simonei Halep cu Toni Iuruc: "Ține doar de decizia Simonei dacă vrea să continue la cel mai înalt nivel în tenis"

Ce studii are Ioana Țiriac

Ioana Ţiriac a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum studiază în cadrul unei Universități de Jurnaslim din SUA. Ioana este fiica jurnalistei egiptene Sophie Ayad, femeiea pe care Ion Țiriac a cunoscut-o în 1994, când era rezident în Germania și deținea turneele de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie Ayad, femeia cu care Ion Țiriac nu mai are o relație, i-a dăruit doi copii: pe Ioana Natalia și pe Karim Mihai.

Citește și: Ion Țiriac, făcut clovn sexist și rasist de soțul tenismenei Serena Williams. Motivul pentru care Alexis Ohanian s-a înfuriat

În urmă cu trei ani, tânăra Ioana organiza un spectacol caritabil, spre mândria tatălui său:

„Bănuiesc că un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa… nu e meritul meu absolut deloc”, a spunea Ion Țiriac la vremea respectivă, potrivit VIVA.

Cariera lui Ion Țiriac

Omul de afaceri român Ion Țiriac a fost jucător profesionist de tenis și jucător de hochei pe gheață.

Citește și: Ion Țiriac a făcut-o praf pe Simona Halep. „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Băi, fată! Ia-ți catrafusele și du-te acasă!"

În 1970, a câștigat împreună cu Ilie Năstase turneul de la Roland Garros.

În afară Roland Garros, Ion Țiriac a câștigat alături de Ilie Nastase, numeroase alte turnee precum Foro Italico, Open Philadelphia Indoor (1970), Monte Carlo Open, Open Suedia, Italian Open și Canadian Open (1972), Arymehr Cup (1977), alături de Guillermo Villas la Baltimore International și Nice International (1977), Volvo International (1979) și, alături de Adriano Panatta, Campionatului Mondial de tenis, Sao Paolo (1974).

Ion Țiriac se află în topul mondial al miliardarilor, alături de Daniel Dines. Ion Țiriac a împlinit vârsta de 82 de ani în luna mai.

Ultimele știri