Ion Țiriac împlinește 82 de ani. Mesajul Simonei Halep pentru tenismen

Ziua de 9 mai este una extrem de importantă pentru Ion Țiriac. Miliardarul împlinește astăzi frumoasa vârstă de 82 de ani, iar Simona Halep i-a transmis un mesaj foarte frumos.

Miliardarul împlinește astăzi frumoasa vârstă de 82 de ani, iar Simona Halep i-a transmis un mesaj foarte frumos

Getty

Ion Țiriac, fost jucător profesionist de tenis român, jucător de hochei pe gheață, și actualmente un influent om de afaceri în Germania și România, împlinește astăzi frumoasa vârsta de 82 de ani, iar mesajele prietenilor nu au încetat să apară.

Simona Halep a fost cea care i-a transmis cele mai frumoase cuvinte tenismenului. Se pare că legătura dintre ei este una de-a dreptul specială și puternică.

Ce mesaj i-a transmis Simona Halep

De curând, sportiva a publicat pe contul oficial de Instagram câteva fotografii alături de Ion Țiriac, care au atras rapid atenția internauților. Simona Halep i-a transmis un mesaj simplu, dar cu o semnificație imensă pentru aceasta.

Se pare că miliardarul i-a fost aproape sportivei în cele mai frumoase momente din viața ei, lucru evident din imaginile publicate de către aceasta.

Citește și: Daniel Dines și Ion Țiriac, singurii români din topul mondial al miliardarilor. Ce averi au cei doi

"La mulți ani Mister T.", a scris ea.

Postarea a strâns rapid mai bine de 19 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive din partea internauților.

Prietenii virtuali au ținut neapărat să transmită urări și cele mai frumoase cuvinte tenismenului.

"Țiiiiiiine sa trăiască? Domnul Țiriac sa trăiascaaa! 🎉🎂", "Bună dimineața! La mulți ani domnului Țiriac! 🤗🤗" sau "Bună dimineața! La mulți ani Mister T! Să ai o zi de neuitat!❤️", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită lui Ion Țiriac urări.

Ce avere colosală are Ion Țiriac în conturi

Ion Țiriac a ajuns printre cei mai bogați oameni din lume, potrivit unui top realizat de americanii de la Forbes, dar și de Profit.ro. Tenismenul este primul miliardar din țară și unul dintre cei mai bogați sportivi din lume.

Averea lui Ion Ţiriac este exact dublă faţă de cea a lui Michael Jordan. „Nu a făcut niciodată mai mult decât câteva milioane de dolari ca sportiv, dar în doar câţiva ani de afaceri a acumulat peste 100 de milioane de dolari. În 2000, averea sa era estimată la 500 de milioane de dolari, în 2005 la 900 de milioane, în 2007 la un miliard de dolari. În 2013, Ion a fost inclus în International Tennis Hall of Fame“, ne informează celebritynetworth.com.

Citește și: Ion Țiriac Jr., reacție după ce soțul Serenei Williams l-a numit pe tatăl său „clovn”. Ce mesaj i-a transmis lui Alexis Ohanian

Anul trecut, Ion Țiriac avea o avere netă de 1,2 miliarde euro, iar în prezent, potrivit Profit.ro, Țiriac are o avere de 1,5 miliarde de euro și a urcat pe locul 2,238 în clasamentul celor mai bogați oameni de pe glob. Anul trecut, Țiriac se afla pe locul 2,276 în topul miliardarilor.

Ion Țiriac a devenit singurul român din topul Forbes al celor mai bogați oameni din lume. Tenismenul are afaceri în imobiliare, transport aerian și benzinării.

Ultimele știri