Live acumObservator 16
Prime Time 20:30X Factor

Andrea Bocelli a avut coronavirus și a povestit totul despre simptome. Italianul a donat plasmă pentru cercetări! Dezvăluirea face înconjurul lumii

Andrea Bocelli a avut coronavirus! Tenorul italian, care a încântat lumea cu un concert în Duomo-ul gol din Milano, a făcut dezvăluirea momentului chiar în fața unui spital, acolo unde a mers să doneze plasmă pentru cercetări. Soția lui Bocelli și cei doi copii au fost și ei infectați cu Covid-19.

Andreea Bocelli a avut coronavirus

GoNews.it

Tenorul italian Andrea Bocelli a dezvăluit că a suferit de COVID-19, dar că a avut simptome uşoare, la fel ca soţia şi cei doi copii ai lor. Artistul a făcut aceste mărturisiri la ieşirea din spitalul din Pisa, unde s-a prezentat pentru a dona plasmă.

Citește și: Top 5 lucruri mai puțin cunoscute despre Bocelli! Este avocat, a cântat prin baruri și iubește o femeie cu 25 de ani mai tânără decât el

Andrea Bocelli, testat pozitiv cu Covid-19 pe 10 martie

Artistul a făcut testul pe 10 martie, care a rezultat pozitiv, dar a fost în cea mai mare parte asimptomatic, doar cu puţină febră, a declarat el mass-media.

"Sincer, când că mi-am dat seama că sunt infectat, am sărit în piscină pentru că mă simţeam bine", a declarat artistul.

Odată cu el au fost testaţi pozitiv şi soţia sa, Veronica Berti, şi cei doi copii ai lor, Amos şi Matteo, însă niciunul nu a prezentat simptome relevante, notează presa internațională.

Andrea Bocelli a avut coronavirus și a povestit totul despre simptome. Italianul a donat plasmă pentru cercetări! Dezvăluirea face înconjurul lumii

Citește și: Magnific! Sublim! Andrea Bocelli, concert istoric, la Domul din Milano!

Bocelli a donat plasmă pentru cercetări împotriva coronavirus

Andrea Bocelli a venit împreună cu soţia sa marţi dimineaţă la spitalul Cisanello din Pisa, ambii purtând mască de protecţie, pentru a dona plasmă şi a contribui astfel la cercetarea în domeniul acestei boli.

Într-un comunicat, spitalul i-a mulţumit artistului pentru această donaţie, care va fi folosită în cadrul studiului ''Tsunami'', un experiment naţional care va testa eficienţa plasmei imune de la pacienţii care au trecut prin boala COVID-19 în scopul dezvoltării unui tratament împotriva coronavirusului.

Tenorul, concert emoționant în catedrala Milano, de Paștele Catolic

În timpul convalescenţei, tenorul s-a implicat în numeroase acţiuni caritabile pentru a ajuta la combaterea noului coronavirus, un agent patogen care în Italia a infectat peste 230.000 de persoane, dintre care 32.877 au murit, potrivit celui mai recent bilanţ oficial.

Andrea Bocelli a avut coronavirus și a povestit totul despre simptome. Italianul a donat plasmă pentru cercetări! Dezvăluirea face înconjurul lumii

Andrea Bocelli, concert în fața Duomo-ului din Milano; Foto: Hepta

Pe 12 aprilie, în ziua de Paşte, artistul a oferit un concert emoţionant în catedrala din Milano, în faţa unui oraş gol şi aflat în izolare, ca şi restul ţării, pentru a transmite un mesaj de speranţă lumii. Vezi AICI momentul magnific!

Recomandari