Iubita lui Dani Oțil își serbează azi ziua de naștere. Ce poză incendiară a postat Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a împlinit astăzi 28 de ani și a sărbătorit postând o fotografie sexy pe Instagram.

Iubita lui Dani Oțil își serbează azi ziua de naștere. Ce poză incendiară a postat Gabriela Prisăcariu

instagram

Frumoasa iubită a lui Dani Oțil, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a împlinit astăzi 28 de ani. Gabriela, cu un corp de invidiat, a postat astăzi pe pagina ei de Instagram o fotografie sexy, în lenjerie intimă din dantelă, cu un halat negru, căzut pe un umăr, în timp ce pregătea cafeaua.

Frumoasa blondă împlinește 28 de ani, fiind cu 12 ani mai tânără decât iubitul ei. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani, iar anul acesta s-au logodit.

Frumoasa Gabriela i-a furat inima prezentatorului de la Neatza și fotografiile în care apar împreună și împart momente tandre dovedesc cât de îndrăgostiți sunt.

Chiar dacă ei au o poveste de dragoste cum mulți și-ar dori, preferă să păstreze iubirea lor departe de ochii presei. Cei doi porumbei postează foarte des fotografii împreună, spre bucuria fanilor.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri