Jean-Claude Van Damme, imagine inedită cu Kris Van Damme, fiul său. Cum s-au fotografiat cei doi

Jean-Claude Van Damme a venit recent în România, unde a fost pozat și filmat în mai multe ipostaze. Chiar dacă programul actorului este unul încărcat, contul de Instagram al acestuia nu este neglijat.

Jean-Claude Van Damme a publicat o imagine cu fiul său, Kris Van Damme

Profimedia

În timp ce Jean-Claude Van Damme se află în România, pe contul său de Instagram a apărut o imagine cu el și fiul său cel mare, Kris Van Damme. Amândoi apar la bustul gol, îmbrățișați, stând pe scări și zâmbind.

Fanii au fost încântați să-i vadă pe cei doi: „Tată și fiu”, a comentat un fan în dreptul fotografiei. „Legendă”, „Ce poză drăguță”, „Ce fotografie frumoasă tatăl și fiul sunt foarte fericiți împreună”, sunt alte câteva complimente scrise de fani în comentarii.

Pe numele său întreg Kristopher Van Varenberg, în vârstă de 34 de ani, este fiul cel mare al actorului Jean-Claude Van Damme cu Gladys Portugues. Kris Van Damme calcă pe urmele tatălui său, fiind un actor extrem de talentat.

Citește și: Adevărul despre videoclipurile cu Jean-Claude Van Damme ascultând manele. Ce s-a întâmplat în seara în care a fost filmat

Kristopher are o soră mai mică, Bianca Brigitte Van Damme și un alt frate cu fosta soție a lui Van Damme, Darcy LaPier, pe nume Nicolas.

Imaginea publicată pe contul de Instagram al actorului a venit la scurt timp după ce JCVD a fost filmat în România ascultând manele, într-o mașină, alături de alți români și primind dedicații live de la manelistul Dani Mocanu.

Jean-Claude Van Damme este în România. Ce a făcut într-o zonă exclusivistă din Capitală

Jean-Claude Van Damme a venit în România și și-a dorit să-și revadă prietenii vechi, așa că s-a dus direct la un restaurant luxos care aparține lui Joseph Hadad, celebrul bucătar de origine israeliană. Jean-Claude Van Damme a venit în România, marți seara, iar ulterior actorul de la Hollywood și-a făcut apariția într-o zonă exclusivistă a Capitalei.

Joseph Hadad s-a întâlnit cu Jean-Claude Van Damme după 16 ani, iar celebrul bucătar, care deține trei restaurante de fițe în Capitală, a ținut să imortalizeze momentul revederii și să transmită un mesaj vechiului său prieten, dar și celor care îl urmăresc.

Din imaginile care au apărut cu Jean-Claude Van Damme, se poate observa că actorul în vârstă de 60 de nai arată foarte bine, el fiind în realitate imaginea fidelă a filmelor sale.

Citește și
colaj de imagini cu simona halep si toni iuruc
Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
colaj de imagini cu petrica cercel si ionut cercel
Ultimul interviu al lui Petrică Cercel. Era înconjurat de toată familia și a zâmbit încontinuu
Ultimul interviu al lui Petrică Cercel. Era înconjurat de toată familia și a zâmbit încontinuu
imagine cu o chelneriță
O chelneriță a dat un bilet pe furiș unui băiețel care lua masa cu părinții săi. Ceea ce a urmat e neașteptat. Ce scria pe hârtie
O chelneriță a dat un bilet pe furiș unui băiețel care lua masa cu părinții săi. Ceea ce a urmat e neașteptat. Ce scria pe hârtie
Mai multe articole

Citește și: Actrițele care au detestat să lucreze cu Jean-Claude Van Damme. Ce a putut să facă actorul pe platoul de filmare

Venirea lui Van Damme poate însemna o nouă colaborare pentru un film care să aibă legătură cu România, însă rămâne de văzut pe parcurs ce pregătește marele actor. Cert este că JCVD are o legătură cu țara noastră, acesta a mai fost în România de câteva ori, în urmă cu câtiva ani, când a turnat filme de acțiune în care a fost rolul principal.

Jean-Claude Van Damme, actorul în vârstă de 60 de ani, a făcut furori în toate colţurile lumii după ce a jucat în zeci de filme de acţiune și este unul dintre cei mai apreciați actori la nivel internațional. Fără doar și poate, este un om care a marcat generații întregi cu talentul său și oricine și-ar dori să fie măcar odată în preajma sa.

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri