Jean-Marie Bigard, surprins la plajă cu soția sa cu 29 ani mai tânără. Cum arată Lola și ce avere are comediantul

În urmă cu puțin timp, comediantul francez Jean-Marie Bigard a fost surprins de paparazzi la plajă alături de soția lui mult mai tânără. Cum arată femeia care l-a cucerit

Jean-Marie Bigard, în vârstă de 68 ani, este un celebru comediant francez, devenit faimos pentru umorul său controversat.

Profimedia

Jean-Marie Bigard, în vârstă de 68 ani, este un celebru comediant francez, devenit faimos pentru umorul său controversat. Datorită talentului său actoricesc, Jean a cucerit cele mai mari scene ale lumii și a jucat în mai multe filme de comedie.

Povestea de dragoste ca în filme dintre Jean-Marie Bigard și Lola

Comediantul a atras și mai mult atenția presei și a fanilor după ce a cunoscut-o pe Lola Marois. Prima oară când s-au cunoscut, Lola avea doar 24 de ani, iar la acea vreme el era căsătorit cu Claudia Bigard, o dansatoare, cu care are și un fiu pe nume Sasha.

Lola a mărturisit într-un interviu pentru Purepeople, din 2017, că ea s-a îndrăgostit de celebrul comediant la prima vedere, deși știa că el este căsătorit. De asemenea, blondina mai știa și că Jean nu mai era fericit în căsnicia lui cu Claudia.

Citește și: Angelina Jolie, surprinsă la o cină romantică cu artistul The Weeknd. Cum au încercat să se ascundă de ochii curioșilor

După ce s-a despărțit de soția lui, Lola și Jean au început o frumoasă poveste de dragoste, iar comediantul a fost extrem de romantic cu iubita lui mult mai tânără.

Anul acesta, cei doi au sărbătorit deja 10 ani de căsnicie și se declară un cuplu fericit. Chiar dacă între cei doi există o diferență de vârstă notabilă, de 29 de ani, povestea lor de dragoste este una inedita.

În 2011, Jean și Lola s-au căsătorit și la scurt timp după au devenit părinții unor gemeni, pe nume Jules și Bella.

Cum a devenit faimos Jean-Marie Bigard

Comediantul Jean-Marie a început show-urile de stand-up comedy încă din 1988, iar cariera lui a luat amploare după ce a câștigat inimile a milioane de fani, cu șarmul său și glumele de excepție.

Pe lângă spectacolele de comedie pe care le ținea, Jean a jucat și în multe piese de teatru, dar și în filme de comedie.

Citește și: Zendaya și Tom Holland, actorii din "Spider-Man", surprinși într-un sărut pătimaș. În trecut, ei susțineau că sunt "doar prieteni"

Printre piesele de teatru care l-au făcut celebru se numără și “Le Bourgeois gentilhomme”, “Clérambard” și “Le Coup de la cigogne”. Lista de filme este una interminabilă, de vreme ce actorul a fost extrem de apreciat de regizori pentru talentul său. Primul film în care a jucat a fost în 1989, fiind intitulat “À deux minutes près”, iar ultimul film în care a jucat a apărut a fost în 2017 și se numește “Chacun sa vie et son intime conviction”.

De-a lungul anilor, Jean a reușit să strângă o avere impresionantă, de aproximativ 245 milioane de dolari. Gurile rele spun că și acesta este un motiv întemeiat pentru Lola să rămână alături de el, în ciuda diferenței de vârstă.

Ultimele știri