Detaliul pe care fanii serialului "Friends" l-au observat târziu. Ce actor a fost înlocuit în una din scene

Detaliul pe care fanii serialului "Friends" l-au observat târziu. Ce actor a fost înlocuit în una din scene

Anul acesta serialul implineste 27 de ani de cand s-a lansat.

profimedia

Serialul “Friends”, unul dintre cele mai de succes seriale ale tuturor timpurilor, a rămas unul serial popular și chiar dacă s-a terminat acum aproape 17 ani, mulți îl abia pentru prima oară sau îl revăd.

Serialul creat de David Crane și Marta Kauffman îi aduce împreună pe Monica, Ross, Rachel, Chandler, Pheobe și Joey, șase prieteni care trec prin diverse peripeții de-a lungul a zece sezoane pline de haz. Deși de-a lungul timpului fanii adevărați ai show-ului au descoperit diverse erori la cadre sau detalii surprinzătoare, de această dată, un detaliu nou le-a atras atenția câtorva urmăritori care au descoperit că un personaj este înlocuit într-o scenă.

Un detaliu i-a uimit pe fanii serialului Friends

'Who is THAT?!' 🤯

Posted by Daily Mail on Wednesday, 10 February 2021

Anul acesta se împlinesc 27 de ani de la primul episod din serialul care i-a unit pe Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matthew Perry, David Schwimmer și Matt LeBlanc. Cei șase actori au fost mult timp prieteni și în viața reală și chiar se discuta despre o revenire a lor în formula complete pe marile ecrane.

Fanii au observant că Jack Geller, tatăl lui Ross Geller și al Monicăi Geller din serial, a fost înlocuit cu un un alt personaj în episodul “The One in Massapequa”. Actorul din rolul lui Jack Geller, Elliott Gould, este înlocuit de un alt actor într-o scenă, dar nimeni nu a observant asta până acum.

citește și: Matthew Perry s-a logodit. Cum arată Molly Hurwitz, femeia de care s-a îndrăgostit

În episodul 18 din sezonul 8 al serialului părinții lui Ross și ai Monicăi își sărbătoresc cea de-a 35 aniversare de la nuntă și cei șase prieteni sunt invitați.

Actorul care îl înlocuiește pe Elliot Gould pentru câteva secunde nici măcar nu seamănă cu el. De curând, un fan al serialului care urmărea acest episode a postat un video pe TikTok , arătându-le tuturor acest detaliu.

În scena cu pricina apar Ross și Rachel care stau de vorbă cu Jack și Judy, felicitându-I pentru aniversare și frumoasa petrecere. La un moment dat, Judy le spune celor doi că acum că Rachel este însărcinată, ea le-a dat vestea tuturor prietenilor ei și le-a spus că cei doi s-au și căsătorit.

Actorul care îl înlocuiește pe Jack nu are nicio replică, dar ce i-a surprins pe fani este că el nu seamănă deloc cu cel care îl interpretează pe Jack. Bărbatul poartă ochelari și nici măcar nu are un costum identic cu cel al lui Jack.

citește și: Jennifer Aniston este una din cele mai mari vedete, dar puțini au recunoscut-o pozată așa. Cum arată frumoasa blondină

Cei de la Digital Spy explică altfel această greșală percepută de fani. Aparent când serialul a fost cumpărat de Netflix, raportul de filmare nu a putut fi schimbat. Serialul a fost tras în 4:3, un raport de filmare normal la acea vreme.

În zilele noastre, filmele au un raport de 16:9 și e clar că serialul nu a putut fi adaptat. Prin urmare, cadrul apare tăiat, iar în fundal se vede un personaj extra, dar care nu îi i-a locul lui Jack în acea scenă. Jack și Judy ar fi fost mai în dreapta, dar din cauza raportului de filmare nu s-au încadrat în ecran. Acest lucru înseamnă că toate personajele extra sau cele înlocuiesc apar acum în prim plan.

Ultimele știri