J.Lo, în ipostaze intime cu Maluma. Imagini incendiare cu cei doi artiști

Jennifer Lopez și Maluma apar împreună într-un nou proiect incendiar. Cei doi artiști renumiți au filmat un clip muzical dublu pentru melodiile “Pa’ Ti” și “Lonely”, în care au jucat doi îndrăgostiți ce nu pot fi împreună.

Clipul muzical dublu al artiștilor începe cu melodia “Pa’ Ti”. În video, Lopez e o miliardară ce își trăiește din plin viața, dar e investigată pentru corupție, în timp ce Maluma e bodyguard-ul și șoferul ei, scrie Rolling Stones.

În primele scene, o vedem pe J.Lo în vila ei luxoasă alături de Maluma. În scurt timp, aflăm că cei doi nu sunt doar șefă și angajat, ci și iubiți.

În “Pa’ Ti” și “Lonely”, J.Lo și Maluma joacă rolul unor îndrăgostiți a căror relație e în pericol

J.Lo și Maluma le-au oferit fanilor un show incendiar în video-ul dublu. Clipul pentru “Lonely” începe cu cei doi în pat, însă momentele lor romantice sunt întrerupte de un raid FBI, ce pătrund în vila lui Lopez.

În timp ce e escortată de polițiști, J.Lo află că Maluma e, de fapt, un agent FBI ce s-a infiltrat în viața ei din cauza misiunii. În video, e clar că cei doi țin unul la celălalt și Maluma stă cu ochiul pe ea la muncă și au parte de câteva momente intime incendiare și în sala de interogații.

Jennifer Lopez și Maluma apar în filmul “Marry Me”, iar “Pa' Ti” și “Lonely” apar pe coloana sonoră a peliculei, în care apare și Owen Wilson.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri