Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Julia Marcan, simpatica actriță din "Sacrificiul" ne-a dezvăluit planurile sale de vacanță! |Video

După vacanța forțată impusă de autorități în contextul pandemiei de coronavirus din România iată că a venit și momentul ca românii să se bucure de concediu, în adevăratul sens al cuvântului! Printre ei se numără și simpatica actrița din serialul Sacrificiul, Julia Marcan.

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei a fost și simpatica Julia Marcan, care a venit cu idei de vacantă care te pot inspira și pe tine. Julia a împărtășit cu fanii, ce face el vara aceasta și ce planuri are pentru acest sezon estival.

Dan Capatos, planuri pentru vacanță! Ce face prezentatorul vara aceasta! | "Am un plan" Video

Julia Marcan, simpatica actriță din "Sacrificiul" ne-a dezvăluit planurile sale de vacanță! |Video

"Hello, dragilor. Ce faceți? Mi-e tare dor de voi. Eu am ieșit în parc, m-am dat cu bicileta. M-am simțit bine cu prietenii, cu familia. Am văzut persoane de care mi-a fost dor. si acum câteva zile m-am întors de la mare. A fost minunat, superb, pentru că mi-a lipsit sa văd marea. Să mă bălaăcesc, să intru în apă cu sora mea, sa ne stropim. Si știți voi, ce fac copiii la mare. Dar voua, cum va este vara?"

Aflați ce va face micuța din serialul Sacrificiul, în restul zilelor care îi vor râmâne libere și cum își petrece acest sezon, dar si ce mesaj transmite vedeta, pentru telespectatorii Antena 1.

Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Recomandari