Live acumObservator 12
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Justin Bieber și soția lui, Hailey, ședință foto incendiară,după nuntă! Au pozat aproape goi! Imaginile ce o vor face pe Selena Gomez să suspine! Foto

Justin Bieber și soția lui, Hailey, au făcut o ședință foto incendiară și au apărut aproape goi, la doar câteva zile de la nuntă, în fotografii ce fac parte dintr-o campanie Calvin Klein.

Justin Bieber și soția lui, Hailey, au făcut o ședință foto incendiară și au apărut aproape goi, la doar câteva zile de la nuntă, în fotografii ce fac parte dintr-o campanie Calvin Klein.

Într-una dintre fotografii, cântărețul canadian Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, apare ținându-și de mână soția și îmbrățișând-o cu celălalt braț, deasupra pieptului. Atât el, cât și modelul Hailey Bieber, în vârstă de 22 de ani, apar aproape goi, în lenjerie Calvin Klein.

În imagine, Justin Bieber și-a etalat numeroasele tatuaje de trup, în timp ce soția lui, cu o siluetă de zeiță, și-a lăsat la vedere doar câteva tatuaje, mult mai discrete.

Într-o altă fotografie, Justin Bieber și soția lui apar într-o ipostază incendiară. Cântărețul, care în trecut a avut o relație amoroasă cu Selena Gomez, apare cu mâinile pe posteriorul modelului care i-a devenit soție.

Hailey Bieber a publicat și o a treia imagine, în care apare singură, în lenerie intimă Calvin Klein, etalându-și formele de invidiat.

Justin Bieber și Hailey au avut o relație în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016, când el se afla într-o pauză de la relația tumultoasă pe care a avut-o cu Selena Gomez. Apoi, după ce el și Selena Gomez s-au despărțit definitiv, în martie 2018, Justin Bieber s-a împăcat cu Hailey (Baldwin), în mai 2018 și s-a logodit cu aceasta, în iulie.

Luni, cei doi și-au organizat nunta, deși erau deja căsătoriți legal. Mireasa a avut mesajul „Până când moartea ne va despărți” imprimat pe voalul de peste trei metri lungime.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro