Kim Kardashian va crea un parfum special pentru ziua nuntii ei

Kim isi va pune pirostriile in binecunoscutul stil Kardashian, hotarata sa isi transforme nunta in cel mai mare eveniment televizat al anului. Vedeta, mereu orientata spre afaceri, incearca sa faca si niste bani din cea mai importanta zi a vietii ei. Cu toate ca televiziunea care va transmite nunta ii va oferi lui Kim o suma substantiala, se pare ca aceasta nu considera ca venitul e de ajuns. Asa ca s-a gandit sa isi creeze singura parfumul care o va reprezenta in ziua cea mare. Si nu numai atat, il imparte si cu premii 799, care se grabesc sa il cumpere.

Nu este prima data cand Kim creeaza un parfum, dar acesta este unul special. Intitulat „Love by Kim Kardashian", parfumul a fost produs in doar 1000 de sticlute, dintre care 200 au fost deja distribuite invitatilor, ca si cadou, iar una a fost pastrata de Kim pentru ziua cea mare. Restul, de 799, sunt puse pe piata iar cei care le vor cumpara vor putea simti cum a... mirosit nunta starletei.

Parfumul e comercializat intr-o sticluta argintie, cu pietre pretioase, care se potriveste cu culorile nuntii ei. Fiecare sticluta va fi impachetata intr-o cutie asemanatoare celei in care logodnicul ei, baschetbalistul Kris Humphries, i-a oferit extraordinarul inel de diamant, de 20,5 carate. Sticlutele vor fi numerotate si vandute cu certificat de autenticitate.

FOTO: Hepta

Ultimele știri