Kristen Stewart se iubește cu o femeie. Cine este partenera actriței din Twilight

Kristen Stewart, actrița din rolul Bellei în saga Twilight, este îndrăgostită de o femeie.

Kristen Stewart se iubește cu o femeie. Cine este partenera actriței din Twilight

hepta.ro

Kristen Stewart, actrița care a devenit faimoasă pentru rolul ei din Twilight, este într-o relație cu Dylan Meyer din august 2019. Dylan Meyer este scenaristă. Contul ei de Twitter arată că relația dintre ea și Kristen Stewart este mai serioasă decât arc rede paparazzi.

În luna septembrie a anului trecut, cele două au fost surprinse de paparazzi la cumpărături, ținându-se de mână și fiind pline de tandrețe. Relația lor care durează deja de un an pare mai puternică pe zi ce trece. Există speculații cum că Stewart i-ar fi zis deja iubitei sale că vrea să se căsătorească cu ea.

Dylan e cunoscută pentru scenariile de filme și show-uri TV, contribuind la Loose Ends (1015), XOXO (2016) și serialul TV Miss 2059. Pe lângă scris, lui Dylan îi place foarte mult să și joace. Ea a apărut în câteva roluri secundare în filme precum The Death and Return of Superman (2011), Wrestling Isn't Wrestling (2015) și Jem Reacts to the New Jem and the Holograms Trailer (2015).

Kristen și Dylan s-au cunoscut în urmă cu 7 ani pe platourile de filmare. Ele au pierdut legătura și apoi s-au întâlnit recent la aniversarea unui prieten comun.

După doar două săptămâni de relație, Kristen mărturisește că i-a spus deja lui Dylan că o iubește. Actrița se bucură nespus de mult să vadă că are atât de multe în comun cu Dylan.

Ultimele știri