Căutare Live

J.Lo arată tot! La aproape 50 de ani, Jennifer Lopez a pozat nud

La un eveniment de peste Ocean, artista a sosit îmbrăcată într-o ţinută provocatoare care îi punea în evidenţă trupul tonifiat. Pentru silueta sa, J. Lo a declarat că are grijă de ea şi munceşte aproape zilnic în sala de fitness. Dovadă sunt şi filmuleţele postate pe Instagram, în care vedeta se antrenează alături de partenerul său Alex Rodriguez.

La vârsta de aproape 50 de ani, Jennifer Lopez are o condiţie fizică de invidiat. La un eveniment de peste Ocean, artista a sosit îmbrăcată într-o ţinută provocatoare care îi punea în evidenţă trupul tonifiat. Pentru silueta sa, J. Lo a declarat că are grijă de ea şi munceşte aproape zilnic în sala de fitness. Dovadă sunt şi filmuleţele postate pe Instagram, în care vedeta se antrenează alături de partenerul său Alex Rodriguez.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri