Lady Gaga a renunțat la inhibiții și și-a aratat posteriorul pe internet. Cum s-a pozat artista

Lady Gaga este cunoscută pentru aparițiile sale excentrice. Artista a publicat câteva fotografii ispititoare direct pe rețelele de socializare.

Lady Gaga, poze sexy pe rețelele de socializare

Hepta

Nu este ceva nou să o vedem pe vedetă în ipostaze cât mai controversate, iar de curând, ea a reușit să atraga atenția tuturor fanilor cu o serie de fotografii care se află la limita decenței.

Vedeta, care a devenit faimoasă după ce a lansat piese precum „Poker Face” și „Just dance”, acum nu mai are niciun fel de inhibiție pe rețelele de socializare. Iată că și de această dată a reușit să stârnească mii de reacții în mediul online, imediat după ce și-a pozat fundul și l-a postat pe Instagram.

Citește și: Lady Gaga, de nerecunoscut când iese pe stradă. "Stă" pe milioane de dolari, dar în afara scenei preferă să arate obișnuit

Lady Gaga, poze ispititoare pe rețelele de socializare

Lady Gaga (35 de ani) - pe numele real - Stefani Joanne Angelina Germanotta a postat pe rețelele de socializare două fotografii unde poartă doar lenjerie intimă de culoare albastră, semn că este foarte mândră de trupul ei, chiar dacă de-a lungul timpului acesta a suferit multe transofrmări. Iată că acum, Lady Gaga se simte foarte bine în corpul ei, iar fotografiile ne demonstrează acest lucru.

Vedeta, ajunsă în fața publicului internațional la o vârstă fragedă în anul 2009, nu s-a oprit niciodată să stârnească diverse situații controversate. Aceasta a fost pe paginile ziarelor din mai multe motive. De-a lungul anilor, artista a ținut prima pagină pentru aparițiile mega extravagante: rochie făcută din carne, concerte memorabile unde a mimat decesul, dar și bine-cunoscutul subiect referitor la orientarea sexuală.

Fanii au fost în delir când au văzut fotografiile postate de ea în mediul online. Artista a fost recompensată cu peste 2 milioane de aprecieri din rândul prietenilor ei virtuali.

Citește și: Lady Gaga, imagine incendiară de la filmările peliculei House of Gucci. Detaliul care a atras atenția tuturor

Cu ce probleme emoționale s-a confruntat Lady Gaga

Lady Gaga și-a șocat fanii atunci când a vorbit deschis despre problemele cu care se confrunta nu cu mult timp în urmă, majoritatea fiind de natură emoțională și psihologică. Artista ajunsese să ia în calcul și posibilitatea de a-și pune capăt zilelor.

Citește și: Pe ea o cunoaște o lume întreagă pentru stilul său controversat, dar puțin știu cum arată mama lui Lady Gaga

Celebra cântăreață, deși faimoasă și înstărită, a suferit de anxietate și depresie mult timp, gândindu-se chiar și la suicid, lucru care a venit ca o bombă în showbiz-ul internațional. Iată ce spunea artista la momentul respectiv.

"Nu am înțeles prea bine de ce ar trebui să trăiesc sau de ce ar trebui să fiu acolo pentru familia mea. La asta mă gândeam mereu: ”De ce ar trebui să rămân în jur? Atunci când ai probleme de sănătate mentale nu e ușor să-i lași pe alții să vadă. Eu obișnuiam, în schimb, să arăt. Să mă rănesc. Obișnuiam să spun: Uite, m-am rănit singură. Vezi, sunt rănită. Credeam că oamenii nu vedeau. Credeam că sunt invizibilă din cauza problemelor mentale.", povestea Gaga la un moment dat.

Gaga și-a găsit refugiul și liniștea în muzică, iar pianul i-a fost multă vreme confident și prieten.

"Am pianul ăsta de foarte mulți ani. Am scris multe piese aici. Mă gândeam: pianul ăsta e special, îl iubesc. Nu știu cum să explic asta. Dar apoi m-am răzgândit. Mă gândeam că mi-a ruinat viața. Îmi spuneam: ”Tu m-ai făcut Lady Gaga. Dușmanul meu suprem e Lady Gaga."

Ultimele știri