Căutare Live

Laurențiu Reghecampf a apărut în public cu iubita sa, Corina "Bilcon" Caciuc. Cum i-au surprins paparazzi

Laurențiu a fost fotografiat în public alături de actuala sa iubită, despre care se spune că este însărcinată, Corina “Bilcon” Caciuc. Cum o atinge antrenorul, fostul soț al Anamariei Prodan.

Laurențiu a fost fotografiat în public alături de actuala sa iubită, despre care se spune că este însărcinată, Corina “Bilcon” Caciuc. Cum o atinge antrenorul, fostul soț al Anamariei Prodan.

Hepta

Laurențiu Reghecampf a fost surprins de paparazzi pe stradă, alături de actuala sa iubită, în mijlocul scandalului între el și Anamaria Prodan. Antrenorul o ține aproape pe Corina “Bilcon” Caciuc, cea despre care se zvonește că poartă în pântec copilul antrenorului.

Cum au fost surprinși în public Laurențiu Reghecampf și Corina “Bilcon” Caciuc

Cancan a reușit să îi fotografieze pe ce doi, atunci când nu știau că sunt văzuți. Îmbrăcați lejer, aceștia pare că au făcut o plimbare de scurtă durată. Corina “Bilcon” Caciuc este îmbrăcată într-o pereche de colanți negri, un tricou roșu și o geacă pe care o poartă descheiată. Aceasta are părul prins în coadă și este machiată de zi.

În dreapta sa este Laurențiu Reghecampf îmbrăcat într-o pereche de jeanși și o geacă bleumarin. Acesta o privește pe iubita lui și o ține de braț. Imaginile pot fi văzute AICI.

Antrenorul ar putea deveni din nou tată în luna mai a anului 2022. Potrivit ultimelor informații care au împânzit primele pagini ale tabloidelor, Antrenorul echipei Universitatea Craiova a aflat sexul copilului pe care îl are împreună cu actuala sa iubită.

Conform controlului pe care Corina “Bilcon” Caciuc l-a făcut de curând, aceasta și Laurențiu Reghecampf urmează să fie părinții unui băiat, spun sursele pentru CanCan.ro.

Același site mai notează că există o probabilitate de 80% ca pruncul pe care Corina “Bilcon” Caciuc îl poartă în pântec să fie băiat, dar cu exactitate se va stabili la următorul control unde se vor preleva probe ADN. Corina “Bilcon” Caciuc ar fi însărcinată în 12 săptămâni și ar urma să aducă pe lume pruncul între datele 15 și 20 ale lunii mai 2022.

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri despre divorț în presa italiană: „E o situație jenantă”. Ce a spus despre Laurențiu Reghecampf

Corina, iubita lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație despre relația ei cu soțul Anamariei Prodan. Cum se înțeleg

La scurt timp după ce tabloidele vuiau, iar primele rânduri erau întotdeauna despre “presupusa amantă a lui Reghe”, Corina “Bilcon” Caciuc a ales să dea primele declarații despre relația pe care o are cu Reghecampf și despre sarcina sa.

De asemenea, iubita antrenorului a fost surprinsă pe stradă, în timp ce se ținea cu mâna de burtă. Imaginile vin să aprindă și mai tare "zvonurile" că Laurențiu Reghecampf ar putea avea un copil cu femeia mai tânără cu aproximativ 20 de ani, dar iată că acestea nu mai sunt zvonuri, ci o certitudine care vine din declarațiile Corinei.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pe rețelele de socializare în plină despărțire de Laurențiu Reghecampf. Ce transmite

”Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.

Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”, a declarat Corina “Bilcon” Caciuc pentru CanCan.

Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor al Universității din Craiova, în vârstă de 46 de ani, a declarat că a demarat procesul de divorț de impresara Anamaria Prodan. Cei doi au împreună o căsnicie de 13 ani, iar anul acesta și-au reînnoit jurămintele.

Lidia Buble, imagine rară cu toate surorile sale. Cât de frumoase și cât de bine seamănă între ele... Brigitte Pastramă, ieșire nervoasă după ce fiul său i-a distrus apartamentul. Cum arată imobilul...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x