Căutare Live

Lidia Buble, imagine rară cu toate surorile sale. Cât de frumoase și cât de bine seamănă între ele

Lidia Buble a publicat o serie de imagini cu surorile sale pe internet. Iată cât de bine seamănă între ele.

Lidia Buble a publicat o imagine rară cu toate surorile sale

Instagram

Lidia Buble se mândrește cu o familie mare și frumoasă. De curând, artista a publicat o serie de fotografii cu surorile sale, iar fanii au reacționat aproape instant. Iată cât de frumoase sunt cele cinci surori și cât de bine seamănă.

Lidia Buble, imagini rare cu surorile ei. Cât de bine seamănă între ele fetele

Lidia Buble se mândrește cu niște surori foarte frumoase, artista nu ezită niciodată să publice imagini cu acestea. Însă prietenii virtuali ai artistei au observat un detaliu inedit: fetele seamănă foarte bine între ele.

Citește și: Lidia Buble, fotografie provocatoare cu bustul voluptos cu care s-a mândrit pe plajă. A atras privirile ca un magnet

Cântăreața a fost înzestrată cu trăsături foarte frumoase, care au ajutat-o în cariera de artist foarte mult. Iată că, ajunsă celebră, ea nu și-a uitat originile și foarte des merge acasă, la părinții ei, unde petrece timp alături de familie. Nu este prima dată când artista a publicat imagini cu surorile sale, însă nu se întâmplă des ca ea să reușească să le prindă pe toate la un loc și să se fotografieze.

Iată că, de această dată, Lidia Buble a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu toate cele cinci surori Buble, iar fanii au reacționat imediat. În seria de fotografii a apărut și Estera Buble, sora cu care Lidia a făcut echipă în noul sezon Asia Express care urmează să se lanseze pe tv în curând.

Citește și: Lidia Buble, body-ul cu decupaj care a întors toate privirile. Cum și-a făcut artista apariția pe rețelele sociale

Iată cât de frumoase sunt fetele și ce bine seamănă între ele:

Lidia Buble își iubește foarte mult surorile, iar acest lucru se poate observa cu ușurință din multele postări pe care ea le face pe rețelele de socializare. În cadrul seriei de imagini publicată pe Instagram, vedeta a atașat și o descriere în care explică cât de mult ține la surorile sale.

„Așa arată fericirea”, a scris Lidia Buble pe rețelele de socializare.

Fanilor nu le-a luat mult până au interacționat și ei cu postarea făcută de Lidia. Iată ce comentarii au ținut să-i lase vedetei pe internet. „Wooow, o familie superbă”, „Toate sunteți frumoase”, „Să fiți sănătoși și fericiți”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care Lidia le-a primit de la fanii activi de pe rețelele de socializare.

Citește și: Lidia Buble, schimbare de look neașteptată la întoarcerea din Asia Express. Cum arată acum artista

Lidia și Estera Buble au avut curajul să se aventureze în reality-show-ul Asia Express, sezonul 4, iar la venirea în țară, după finalizarea filmărilor, fetele au avut câteva impresii cu privire la provocările întâmpinate acolo,

Cântăreața provine dintr-o familie cu orientare religioasă penticostală numeroasă, ea având, în toatl, 10 frați și surori: Diana Buble, Corneliu Buble, Elisei Buble, Iosif Buble, Lorena Buble, Daniel Buble, Daniela Buble, Beniamin Buble, Estera Buble, Simion Buble. Despre Lidia se știe încă de la bun început că este o persoană extrem de atașată de familie și a repetat în neunmărate rânduri că, de fiecare dată când va avea ocazia, se va reîntoarce la locul de unde își trage rădăcinile.

Cum își petrec Crăciunul copiii din Familia Regală a Marii Britanii. Prințesa Charlotte și frații ei au parte de multe s... Laurențiu Reghecampf a apărut în public cu iubita sa, Corina "Bilcon" Caciuc. Cum i-au surprins paparazzi...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x