Lavinia Pîrva, rochia care lasă la vedere cele mai frumoase părți ale corpului. Cum s-a lăsat fotografiată soția lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar se pare că se află și în topul celor mai sexy. Aceasta s-a lăsat fotografiată într-o rochie care lasă la vedere cele mai senzuale părți ale corpului.

Lavinia Pîrva este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar se pare că se află și în topul celor mai sexy

Instagram

Lavinia Pîrva face spectacol pe rețelele sociale cu fotografiile și ipostazele ei incendiare, însă aspectul său plăcut și look-ul inedit au impresionat publicul din mediul online.

În urmă cu un an, vedeta a născut un băiețel, însă a scăpat rapid de kilogramele în plus, iar acest lucru este vizibil din fotografiile ei de pe Instagram, unde surprinde cu silueta de invidiat și formele perfecte.

Cum s-a lăsat surprinsă Lavinia Pîrva

Recent, Lavinia a publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie incendiară, în care își scoate în evidență corpul perfect. Aceasta a îmbrăcat o rochie neagră, lungă și cu crăpătură pe picior, care îi vine de-a dreptul superb.

Ținuta îi scoate în evidență picioarele subțiri și talia de viespe, iar decolteul amplu îi pune într-o lumină bună bustul generos.

Citește și: Poza publicată de Ștefan Bănică după ce presa mondenă a dat de înțeles că urmează sa divorțeze de Lavinia Pîrva

Soția lui Stefan Bănică a strâns la fotografie aproape 5.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive.

Fanii din mediul online nu au încetat să reacționeze. Aceștia i-au transmis Lavinei câteva urări și sfaturi pentru noul an.

Ce spune Lavinia Pîrva despre divorțul de Stefan Bănică

De o perioadă de timp au apărut câteva zvonuri despre un divorț, mai exact cel al Laviniei Pîrva și Ștefani Bănică, însă vedete și-a dorit să lămurească toate aceste lucruri pe rețelele sociale, unde a reacționat într-un mod acid.

Zvonurile au început să apară atunci când frumoasă brunetă a fost surprinsă fără verighetă, lucru care i-a făcut pe mulți să se gândească la divorț. Lavinia Pîrva nici nu se gândește la acest lucru și a decis să lămurească totul.

Citește și: Lavinia Pîrva, de nerecunoscut. Vedeta a recurs la o transformare radicală de look. Cum arată soția lui Ștefan Bănică | Foto

"Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crăpa de ziuă̆! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. (...)Cum să ghicești așa în stele divorțul cuiva pentru simplul fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de "surse din anturajul cuplului" , asta mai lipsea :) ! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipeș̦te covidul de metal? (...) Dacă̆ considerați că acestea sunt lucruri mai puț̦in importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu , atunci vă̆ spun ca să dormiți liniștiți!", a mărturisit Lavinia în mediul online.

"Când voi divorța, vă̆ sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!", a mai adăugat ea

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în 2017, iar din rodul iubirii lor s-a născut un copil, un băiețel, care le bucură sufletele. Se pare că cei doi trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, iar relația lor este una solidă.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri