Căutare Live

Lidia Buble, primele declarații despre despărțirea de Harlys Beccera. În ce relații au rămas cei doi

Lidia Buble a avut o relație cu celebrul cubanez Harlys Beccera, iar recent artista a confirmat despărțirea.

Lidia Buble și actorul cubanez Harlys Beccera au avut o relație

Instagram

Lidia Buble a mărturisit că relația ei cu Harlys Beccera s-a terminat. Artista româncă a dat de înțeles că distanța a fost un impediment, dar a precizat că a rămas în relații bune cu cel alături de care a trăit o poveste frumoasă.

În octombrie 2021, Lidia Buble publica imagini alături de brunetul cubanez și vorbea despre relația lor Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, spunea Lidia în urmă cu puțin timp.

Citește și: Cum arăta Lidia Buble înainte să devină faimoasă. Avea 21 de ani, purta blugi rupți și extensii

Lidia Buble a confirmat despărțirea de Harlys Beccera

Fosta concurentă de la Asia Express a vorbit acum despre despărțire, precizând că ruptura relației nu a fost cauzată de un singur vinovat, ci pur și simplu lucrurile nu au mai fucționat între ei.

Citește și: Lidia Buble, ținuta angelică, dar provocatoare pe care a purtat-o la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Ea și-a lansat noua piesă

„În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a spus Lidia Buble într-o emisiune TV, potrivit spynews.ro.

Totodată, Lidia Buble a mărturisit că încă mai ține legătura cu fostul iubit.

”E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie”, a spus Lidia Buble, potrivit sursei precizate anterior.

Lidia și Estera Buble au format una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express 2021

În anul 2021 Lidia Buble și sora ei Estera au acceptat provocare de a participa la Asia Express și au format una dintre cele mai puternice echipe din competiție, reușind să ajungă până în semifinala sezonului.

Citește și: Asia Express, 23 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera au oprit un șofer care le-a vorbit în română: „Am lucrat în România”

De-a lungul competiției, Lidia și Estera Buble au vorbit despre frumoasa lor familie. De ziua Lidiei Buble, părinții fetelor și sora lor mai mică, Lorena, au transmis un mesaj emoționant.

Lidia Buble are o relație specială cu familia ei, iar faptul că a putut participa alături de sora ei, Estera, a reprezentat o ocazie unică de a lucra împreună, în situații grele.

„Emoții, legătură mult mai strânsă între mine și Esti, adrenalină, competitivitate, încredere de sine mult mai mare, ritm de viață alert, lume nouă, foame, cerșit, cazare și transport”, este modul în care a descris Lidia Buble experiența Asia Express.

Citește și: Asia Express, 16 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera au făcut autostopul ore întregi. Surorile au fost „salvate de Făt-Frumos”

Surorile au vorbit de mai multe ori despre dorul de familie pe care l-au simțit în timp ce se aflau la mare distanță de țară.

Surorile Buble au avut un parcurs impresionant în cadrul show-ului Asia Express, Drumul Împăraților. Cele două au părăsit competiția chiar înainte de finală.

Adevăratul motiv pentru care Vlad Drăgulin a renunțat la personajul Malone. Dezvăluirile neașteptate din podcast-ul lui ... Cât de sexy este iubita lui Max Vestappen, noul campion mondial la Formula 1. Bruneta e mai în vârstă decât el...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x