Căutare Live

Lili Sandu a strălucit la botezul bebelușului ei. Tinuta aleasă de vedetă pentru această ocazie specială

Lili Sandu a strălucit într-o rochie albă, mulată, cu un umăr gol, la botezul băiețelului ei. Vedeta TV a trăit clipe emoționante alături de iubitul ei și de cei dragi.

Lili Sandu a stralucit la botezul bebelusului ei. Tinuta aleasa de vedeta pentru aceasta ocazia speciala

Frumoasa actriță a purtat o rochie mulată care i-a pus în evidență silueta, la botezul băiețelului său. „A fost minunat! Cuvintele ar fi mult prea puține pentru a descrie starea de mulțumire, fericire și binecuvântare pe care am simțit-o”, a scris Lili Sandu pe contul său de Instagram.

Ceremonia a avut loc în acest weekend și a fost una restrânsă, în contextul pandemiei de coronavirus.

În vârstă de 41 de ani, Lili Sandu și-a botezat primul copil, fiind alături de persoanele dragi din viața ei. Nașii copilului sunt medical care l-a adus pe lume pe Thomas și soția acestuia.

Cum s-a îmbrăcat Lili Sandu la botezul băiețelului ei

„În urmă cu 1 an, pășeam alături de Silviu Tolu în cabinetul doctorului cu inima frântă, dar Dumnezeu ne-a îndrumat către cel care ne a adus bucuria în suflete și care acum alături de soția lui, Carmen, sunt părinții spirituali ai lui Thomas Jay Cristian!
A fost o ceremonie intimă așa cum ne am dorit avându-i alături pe cei dragi”, a scirs Lili Sandu pe contul său de Instagram.

Vedeta a declarat recent că nu se va întoarce prea curând într-un platou de televiziune.

„Nu știu când o să mă întorc într-un platou de televiziune, o perioadă sigur nu. Mi-aș dori să mai fac încă cel puțin unul, că eu am fost singură la părinți și știu cum e. Silviu zice să mai așteptăm. Noi ne mai certăm, nu suntem perfecți, dar ne susținem foarte mult. Copilul doarme cu noi în cameră, are pătuțul lui, iar dimineața îl ia mami în pat cu noi”, a declarat Lili Sandu, la scurt timp după nașterea copilului.

Cum arată Nadia Comaneci astăzi, la 59 de ani. Fosta sportivă își serbează ziua de naștere... Femeia care l-a cucerit pe Gladiator. Cum arată și cine este noua iubită a lui Russell Crowe...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x