Căutare Live

Răul se ține lanț de persoanele apropiate ale Loredanei Chivu. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ana Maria Mocanu

Prietena cea mai bună a Loredanei Chivu se confruntă și ea cu câteva probleme de sănătate. Ce i-a apărut Anei Mocanu la mâna stângă i-a surprins pe prietenii virtuali.

Ana Maria Mocanu se confruntă și ea cu câteva probleme de sănătate

Instagram

Se pare că problemele de sănătate nu îi ocolesc nici pe apropiații Loredanei Chivu, care încep să se confrunte cu situații dificile.

Ana Maria Mocanu este cea mai bună prietenă a Loredanei Chivu și o susține în fiecare clipă, mai ales după ce a aflat că trece prin cele mai cumplite momente.

După ce a apărut alături de prietena sa la Antena Stars, Ana Maria Mocanu le-a dat o veste tristă fanilor, care i-a lăsat cu gura căscată încă din prima clipă. Fosta asistentă TV se confruntă cu o problemă de sănătate și a decis să ceară păreri în ceea ce privește tratamentul acesteia.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ana Maria Mocanu

Ana Maria Mocanu este mereu cu zâmbetul pe buze și face spectacol cu aparițiile sale din mediul online, însă de această dată și-a îngrijorat cei 46.100 de urmăritori cu un Instastory în care le prezintă problema de sănătate cu care se confruntă.

Fosta asistentă TV le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că i-a apărut la mâna stângă un chist sinovial, de care nu știe cum să scape și din acest motiv le-a cerut o părere celor care s-au mai confruntat cu așa.

Se pare că Loredana Chivu și Ana Maria Mocanu au o relație de prietenie foarte strânsă și nimic nu poate sta în calea lor. Cele două se înțeleg de minune, petrec mai tot timpul împreună și se susțin reciproc.

Deși nu publică prea des fotografii împreună pe rețelele de socializare, cele două foste asistente TV sunt foarte bune prietene.

Recent, Loredana Chivu a mărturisit cu ce probleme de sănătate se confruntă, iar alături de ea a fost Ana, care i-a fost aproape în cele mai cumplite momente din viața ei.

Ce mai face și cum arată Oana Lis, soția lui Viorel, de când a dispărut din spațiul public... Imagini rare cu familia superbă a lui Chris Hemsworth. Cât de bine seamănă copiii adorabili cu tatăl lor celebru...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x