Răul se ține lanț de persoanele apropiate ale Loredanei Chivu. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ana Maria Mocanu

Prietena cea mai bună a Loredanei Chivu se confruntă și ea cu câteva probleme de sănătate. Ce i-a apărut Anei Mocanu la mâna stângă i-a surprins pe prietenii virtuali.

Ana Maria Mocanu se confruntă și ea cu câteva probleme de sănătate

Instagram

Se pare că problemele de sănătate nu îi ocolesc nici pe apropiații Loredanei Chivu, care încep să se confrunte cu situații dificile.

Ana Maria Mocanu este cea mai bună prietenă a Loredanei Chivu și o susține în fiecare clipă, mai ales după ce a aflat că trece prin cele mai cumplite momente.

Citește și: Cate operații estetice are, de fapt, Loredana Chivu. Blondina a fost la un pas de tragedie după ultima intervenție

După ce a apărut alături de prietena sa la Antena Stars, Ana Maria Mocanu le-a dat o veste tristă fanilor, care i-a lăsat cu gura căscată încă din prima clipă. Fosta asistentă TV se confruntă cu o problemă de sănătate și a decis să ceară păreri în ceea ce privește tratamentul acesteia.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ana Maria Mocanu

Ana Maria Mocanu este mereu cu zâmbetul pe buze și face spectacol cu aparițiile sale din mediul online, însă de această dată și-a îngrijorat cei 46.100 de urmăritori cu un Instastory în care le prezintă problema de sănătate cu care se confruntă.

Fosta asistentă TV le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că i-a apărut la mâna stângă un chist sinovial, de care nu știe cum să scape și din acest motiv le-a cerut o părere celor care s-au mai confruntat cu așa.

Se pare că Loredana Chivu și Ana Maria Mocanu au o relație de prietenie foarte strânsă și nimic nu poate sta în calea lor. Cele două se înțeleg de minune, petrec mai tot timpul împreună și se susțin reciproc.

Deși nu publică prea des fotografii împreună pe rețelele de socializare, cele două foste asistente TV sunt foarte bune prietene.

Recent, Loredana Chivu a mărturisit cu ce probleme de sănătate se confruntă, iar alături de ea a fost Ana, care i-a fost aproape în cele mai cumplite momente din viața ei.

Cu ce probleme se confruntă Loredana Chivu, prietena Anei Mocanu

Frumoasa blondină a apărut alături de cea mai bună a iei în platoul emisiunii Antena Stars, unde a vorbit despre problemele sale de sănătate.

Loredana Chivu este o figură cunoscută în showbiz-ul românesc, iar în ultima perioadă a stat pe buzele tuturor. Aceasta a mărturisit că era să își piardă viața pe masa de operații și că suferă de septicemie.

"Am făcut septicemie, am avut tensiunea 6, am fost internată șapte zile în spital și era să mor pe masa de operție. A ajuns să fie ceva general în momentul e față. Foarte speriată sunt! Îmi tremură mâna pe microfon, nici măcar nu știu să vorbesc despre asta", a spus Loredana într-un interviu pentru Antena Stars, unde se afla alături de Ana Maria Mocanu.

Citește și: Ana Maria Mocanu, cu posteriorul la vedere într-un costum de baie. Cum arată fosta asistentă TV

Fosta asistentă TV a mai spus că se luptă de nouă luni cu aceasta boală, mai mult de atât, Loredana a fost găsită în casă incoștientă de medici recent. Aceasta a fost inconștientă timp de o oră, iar medicii de pe ambulanță i-au spus să își facă câteva analize amănunțite. Vedeta s-a mai confruntat și în trecut cu durerile de rinichi, însă a trecut cu bine peste ele.

"Este o problemă de sănătate foarte gravă. S-a ajuns foarte departe! S-a ajuns în punctul în care în momentul de față nu am o soluție, atât de grav este!", a spus Loredana Chivu.

Ultimele știri