Lumea artistică e mai săracă! Actrița Marin Mazzie a murit la 57 de ani. Cancerul a învins-o!

Este doliu pe scena celebrului teatru Broadway și în sufletul mai multor vedete din Statele Unite ale Americii. Marin Mazzie, nominalizată de trei ori la Premiile Tony – Premiile Antoinette Perry pentru excelență în teatru – a murit la trei ani după ce a primit cruntul diagnostic: cancer ovarian.

Decesul a survenit în timp ce se afla în reședința ei din metropola New York și avea 57 de ani. Reprezentantul ei a confirmat vestea tristă pentru jurnaliștii de la Associated Press.

Marin Joy Snedeger (n. 9 octombrie 1960) este o actriță și cântăreață americană cunoscută pentru munca sa în teatrul muzical. Ea a fost nominalizată la Premiul Tony, Drama Desk și Olivier pentru interpretarea rolului Lilli/Katharine din Kiss me, Kate. Susține concerte cu soțul ei, Jason Danieley.

Snedeger s-a născut în Rockford, Illinois, și a absolvit de la Western Michigan University, cu o diplomă în teatru și muzică.[4] Snedeger a început să cânte în corul bisericii la vârsta de 8 ani. Ea a continuat să joace în școală și la facultate, având mai multe apariții la Barn Theatre din Augusta, Michigan.[

Ultimele știri