Mădălina Ghenea a renunțat la lenjerie intimă și s-a pozat așa în văzul tuturor. Cele mai recente imagini cu ea

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase românce. Aceasta are trăsături fizice aparte și un trup de invidiat. 

Mădălina Ghenea are un trup superb și știe cum să și-l pună în valoare de fiecare dată

Instagram

Cele mai recente imagini publicate de vedetă pe contul de Instagram au lăsat fanii muți de uimire. Românca a renunțat la lenjerie intimă și a realizat o ședință foto incendiară.

Mădălina Ghenea a renunțat la lenjerie intimă

Mădălina Ghenea are un trup superb și știe cum să și-l pună în valoare de fiecare dată. Recent, actrița a realizat o ședință foto în deșert. Mădălina s-a pozat fără lenjerie intimă, iar trupul i-a fost acoperit doar de o plasă aurie, care i-a complet perfect nuanța pielii.

Cei care au văzut imaginea au mărturisit rapid că actrița este superbă, are silueta perfectă și chiar au comparat-o cu o icoană.

Cel mai probabil imaginile sunt realizate pentru o campanie de publicitate, dar chiar și așa, actrița este frumoasă, indiferent că este aranjată de specialiști din industria fashion sau este în intimitatea casei sale.

Citește și: Mădălina Ghenea, într-o lenjerie care lasă la vedere mai mult decât s-ar fi așteptat fanii. Ce detaliu a ieșit în evidențăMădălina Ghenea joacă în House of Gucci

Mădălina Ghenea se alătură distribuției filmului „House of Gucci” și va juca alături de cele mai mari nume de la Hollywood, precum Al Pacino și Lady Gaga.

Mădălina Ghenea se numără printre actorii filmului „House of Gucci”, o producție regizată de Rdley Scott, care spune povestea asasinării lui Maurizio Gucci de către fosta sa soție, Patrizia Reggiani. În ultimele zile, în centrul atenției s-a aflat frumoasa româncă ce s-a afișat la brațul celebrului Al Pacino pe platourile de filmare.

Citește și: Mădălina Ghenea, în ipostaze incendiare pe plajă. Cum s-a lăsat fotografiată vedeta: „Ești un vis”Din distribuția filmului mai fac parte și Lady Gaga care joacă rolul Patriziei Reggiani, fosta soţie a moştenitorului imperiului Gucci, dar și Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston și Reeve Carney.

Deși la început au fost doar câteva speculații despre rolul său în filmul „House of Gucci", producătorii au clarificat totul, chiar pe pagina de Instagram realizată special pentru speciala producție, unde au publicat o imagine cu Mădălina Ghenea de pe platourile de filmare.

Producția este o dramă bazată pe o poveste reală și se concentrează pe modul în care Patriziei Reggiana a complotat pentru a ucis fost soț, moștenitor al imperiului Gucci, în data de 27 martie 1995, chiar în holul biroului casei de modă. Aceeasta a plătit un asasin cu 240.000 de lire sterline pentru a scăpa de fostul soț, însă a fost găsită vinovată și condamnată pentru rolul său în complot.

Ultimele știri