Mădălina Ghenea, imaginile pe care fanii le-au apreciat imediat. Cum s-a pozat frumoasa româncă

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase românce, iar trupul ei este pur și simplu perfect.

Mădălina Ghenea a ținut primele pagini ale tabloidelor cu nume importante din showbiz

Getty Images

Frumoasa româncă atrage privirile peste tot pe unde merge. Recent, diva a publicat pe contul de Instagram câteva imagini în lenjerie intimă, iar pozele pur și simplu te lasă fără cuvinte. Cel mai probabil este vorba despre o ședință foto, dar formele Mădălinei cu greu pot fi trecute cu vederea.

Deși are 31 de ani și corpul său a susținut deja o sarcină, Mădălina Ghenea are o siluetă de invidiat, forme perfecte pe care e mândră să le arate în orice ipostază, la sala de sport, la plajă, dar şi în şedinţele foto pentru reviste.Adesea, Mădălina le arată fanilor și imagini din sala de sport, iar formele sale voluptoase sunt mereu apreciate.

Actrița face senzație în mediul online cu aparițiile ei incendiare și cu trupul de invidiat pentru care muncește din greu. Aceasta are o siluetă de vispe și dimensiuni perfecte. În ceea ce privește înălțimea, Mădălina Ghenea măsoară 1,79 de metri în înălțime și are o greutate de 54-55 de kilograme, conform Libertatea.

De-a lungul timpului, frumoasa româncă a ținut primele pagini ale tabloidelor cu nume importante din showbiz, bărbați care au fost vrăjiți de frumusețea sa incontestabilă. Românca s-a stabilit de ceva timp în Italia, după ce s-a despărțit de afaceristul român, Matei Stratan, alături de care are o fetiță.

Mădălina Ghenea, o mămică împlinită

Frumoasa Mădălina este mereu în preajma micuței sale Charlotte, iar din când în când le arată fanilor imagini cu fetița.

Mulți au criticat-o pe frumoasa Mădălina când a arătat-o pe micuța sa pentru prima dată prin intermediul unui pcitorial. Alții o critică nu o arată mai des pe Instagram. Cu toate acestea, frumoasa româncă nu pare afectată de ce spun ceilalți, preferând să-și crească copilul după bunul plac. Iar Charlotte este un copil foarte frumos, vesel și fericit.

Cele două locuiesc în Italia, acolo unde Mădălina își desfășoară activitatea.

Ultimele știri