Căutare Live

Mădălina Ghenea s-a pozat într-o ipostază apropiată alături de un celebru actor din Gossip Girl. Ce proiect au împreună

Mădălina Ghenea s-a pozat într-o ipostază apropiată alături de un actor celebru de la Hollywood, cunoscut pentru rolul său important din serialul de succes Gossip Girl.

Mădălina Ghenea s-a pozat într-o ipostază apropiată alături de un celebru actor din Gossip Girl. Ce proiect au împreună

Profimedia

Mădălina Ghenea și Ed Westwick s-au pozat într-o ipostază destul de apropiată, aproape îmbrățișați. Cei doi au făcut publice imaginile, iar fanii celor doi au fost extaziați să vadă fotografia.

Mădălina Ghenea și Ed Westwick, imaginea cu care au făcut înconjurul lumii

Românca și celebrul actor din Gossip Girl urmează să lanseze împreună un film, intitulat „Deep Fear”, iar cu ocazia acestei colaborări, cei doi au avut ocazia să se cunoască mai bine și să observe că se înțeleg foarte bine.

Citește și: Mădălina Ghenea și Ed Westwick din Gossip Girl vor juca împreună în thrillerul „Deep Fear”

Mădălina Ghenea și Ed Westwick s-au fotografiat într-o ipostază în care fanii nu se așteptau să-i vadă, aproape îmbrățișați, dându-le motiv să se întrebe dacă nu cumva s-ar fi înfiripat o idilă între aceștia. Despre Ed Westwick se știe deja că ar fi cuplat, însă despre Mădălina Ghenea lucrurile nu sunt foarte clare.

Actrița a luat cu asalt lumea filmului internațional, în special pentru impresia bună pe care ea a făcut-o în filmul Gucci, unde a jucat alături de Lady Gaga, dar și multe alte nume cunoscute de la Hollywood.

Citește și: Mădălina Ghenea, într-o rochie răvășitoare la premiera filmului House of Gucci. Cum arată ținuta ei angelică

Mădălina Ghenea și Ed Westwick din Gossip Girl vor juca împreună în thrillerul „Deep Fear”

Actriţa română Mădălina Ghenea, care a interpretat-o recent pe Sophia Loren în lungmetrajul „House of Gucci”, şi actorul englez Ed Westwick, cunoscut din „Gossip Girl” şi „Children of Men”, vor juca împreună în thrillerul „Deep Fear”.

Mădălina Ghenea, care a mai jucat în „Youth” şi „Urma”, va fi acum proprietarea unui iaht, Naomi, care porneşte singură într-o călătorie prin Caraibe pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (jucat de Westwick) în Grenada.

Când drumul ei este perturbat de o furtună, ea întâlneşte supravieţuitori ai unui naufragiu şi aceştia se dovedesc, destul de rapid, a fi traficanţi de droguri. Ei o forţează pe Naomi să scufunde şi să recupereze încărcătura lor de cocaină, iar ea descoperă o mulţime de rechini tigru pe care trebuie să îi păcălească pentru a supravieţui.

Mădălina Ghenea a declarat într-un comunicat citat de Variety: „Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariu. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată - este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”.

Marcus Adams („Long Time Dead”) regizează după un scenariu scris de Robert Capelli Jr („The Rules (for Men)”) şi Sophia Eptamentis („Invincible Summer”).

„Scenariul reprezintă ocazia de a crea un context original pentru gen”, a spus Adams.

Sean O’Kelly („Marin Call”) şi Marc Bikindou (Black Dahlia”) de la brilliant Pictures sunt producători împreună cu Engelbert Grech („The Raft”) şi Chris Bongirne („W.E.”) de la Halo Pictures.

Jasmine, fiica lui Virgil Ianțu, apariție spectaculoasă într-o rochie scurtă. Cum arată tânăra la 16 ani... Cum a început povestea de dragoste dintre Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu. Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea TV...
Parteneri
Efectele secundare secrete ale castraveților. Ce spun cele mai noi studii despre consumul lor
Catine.ro
Ultimele știri
x