Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Maluma "Baby", călcat de hoți! Artistul a mers la Moscova să susțină echipa Columbiei, dar a plecat lefter din Rusia! Lista cu bunurile furate

Cântăreţul columbian Maluma a fost victima unui furt la Moscova, lui fiindu-i furate bunuri de peste 780.000 de dolari din camera de hotel. Maluma a asista la meciul Columbia - Japonia, din grupa H de la Cupa Mondială.

Cântăreţul columbian Maluma a fost victima unui furt la Moscova, lui fiindu-i furate bunuri de peste 780.000 de dolari din camera de hotel. Maluma a asista la meciul Columbia - Japonia, din grupa H de la Cupa Mondială.

FOTO DE COLECŢIE! Are un succes uriaş în întreaga lume, dar a ajuns să facă muzică din greşeală! MALUMA trebuia să fie fotbalist

Potrivit presei internaţionalei, solistului columbian i-au fost furate o geantă Louis Vuitton, 11 ceasuri Rolex şi Hublot, bijuterii Cartier din aur galben, alb şi roz.

De asemenea, au fost furate şi zece perechi de ochelari încrustate cu diamante şi perle.

Toate aceste bunuri au fost furate de un bărbat care a pătruns în apartamentul din hotelul solistului columbian, după ce a afirmat că este prieten al artistului de 24 de ani.

Maluma s-a deplasat, marţi, la Saransk, unde a asistat la meciul Columbia - Japonia.

Cântăreţul de origine columbiană Maluma concertează la Bucureşti, pe 30 iunie, în prima zi a festivalului de muzică latino El Carrusel, care va avea loc la Romexpo până pe 1 iulie.

Maluma a ajuns în atenţia publicului în 2010, odată cu lansarea piesei „Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, iar lui i-a urmat lansarea albumului de debut, „ Magia” (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Latin America Central Act”, şi în cadrul Latin Grammy Awards, pentru „Best New Artist”.

Are la activ două colaborări cu Shakira - pentru piesa „Chantaje", clip care a depăşit 90 de milioane de redări pe YouTube, şi „Trap”, care a depăşit 94 de milioane.

Recent, Maluma - pe numele său real Luis Londoño Arias - a participat la Billboard Latin Music Awards, unde a câştigat premiul la categoria artistul anului.

Recomandari