Căutare Live

Marcela Fota, criticată pentru că și-a refăcut viața la doi ani de la decesul soțului. Cum răspunde artista

În urmă cu câteva zile, Marcela Fota a recunoscut că și-a refăcut viața după decesul soțului. Artista a dezvăluit că are o nouă relație și că este fericită. De atunci, a fost aspru criticată pentru că și-a găsit pe altcineva la doi ani de la moartea soțului.

În urmă cu câteva zile, Marcela Fota a recunoscut că și-a refăcut viața după decesul soțului. Artista a dezvăluit că are o nouă relație și că este fericită. De atunci, a fost aspru criticată pentru că și-a găsit pe altcineva la doi ani de la moartea soțului

Antena 1

În urmă cu doi ani de zile, Marcela Fota trecea printr-o încercare foarte dificilă. Soțul, pe care îl iubea nebunește, s-a stins din viață brusc, la doar 47 de ani.

Au urmat clipe foarte grele pentru artistă și fiul lor, însă Marcela Fota a reușit să le depășească. Recent, ea a declarat că este, în sfârșit, fericită. Un nou bărbat a intrat în viața sa și îi înseninează zilele.

Femeia nu a vrut să dezvăluie cine este acesta și nici nu a dat detalii despre el. Tot ce conta era să știe că familia sa este bine, deși locul soțului ei nu va putea fi luat niciodată în inima ei și a fiului lor.

Citește și: A trecut greu peste moartea soțului, dar acum iubește din nou. Marcela Fota și-a refăcut viața alături de un alt bărbat

Marcela Fota, criticată pentru că și-a refăcut viața. Cum răspunde

După mărturisirile făcute, Marcela Fota a trebuit să se confrunte cu un val de hate. Cei din jur au criticat-o dur pentru că și-a văzut în continuare de viață. Nu doar internauții i-au spus cuvinte urâte, ci și colegii de breaslă.

O cântăreață de muzică populară, Daniela Ploia, a făcut o declarație despre Marcela Fota într-o emisiune: ”Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea”. Contactată, Marcela Fota a susținut că nu o cunoaște pe aceasta.

Citește și: Marcela Fota are o legătură paranormală cu soțul său, care a murit în urmă cu 8 luni. Ce a dezvăluit despre experiența neobișnuită

”Nu știu cine este Daniela Ploia, nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui. Lumea vorbește atât cât poate, înțelege atât cât poate.

Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine, pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic și psihic. Oamenii este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic”, a spus Marcela Fota.

Aceasta a continuat, conform Spynews: ”Nu știu dacă faptele mele afectează pe cineva. Dacă fac vreo faptă greșită, singura care suportă consecințele sunt eu. Iar eu mă consider un om foarte normal, foarte cerebral, foarte încercat de viață și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat puterea mentală să pot să văd realitatea exact așa cum este”.

Citește și: Marcela Fota, dezvăluire neașteptată la un an de la moartea soțului său. Ce detaliu i-a uimit pe mulți: „Nu pot să fiu ipocrită”

Adele și Rich Paul au fost în vacanță. Cum a fost surprinsă vedeta pe un iaht... Pepe, imagini emoționante cu cei trei copii ai săi. Cât de grijulii sunt cele două fiice ale artistului cu băiețelul nou...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x