Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Marius Moga, „fabrica de hituri”, se pregătește să lanseze primul său album! Ce piese se vor regăsi pe „Primul”?

Pe barba lui a clădit ditai cariera muzicală. A compus sute de piese, pentru artişti români şi străini. Marius Moga, căci despre el este vorba, îşi lansează primul album.

Acesta va încununa două decenii de la primul hit. Zece piese va avea „Primul”, întâiul său album.

Numele lui Marius Moga este strâns legat de lansarea unor artişti care aveau să devină vedete: 3SE, Anda Adam, Andreea Bălan, Corina şi nu numai - asta la începutul anilor 2000. Patru ani mai târziu a început să lanseze pe cont propriu diferite proiecte. Şi toată lumea a auzit de MORANDI.

În 2006, Marius Moga a fost compozitorul român cu cele mai multe hit-uri pe metru pătrat. În total, de-a lungul timpului, s-au strâns peste 300 de piese, dintre care 50 au ocupat poziţii de top în clasamentele muzicale româneşti.

Una dintre cele mai interesante colaborări a fost cu trupa Maroon 5. După un an petrecut în Los Angeles, Marius Moga le-a compus piesa The Man Who Never Lied care a avut review-uri execelente din partea Billboard Magazine. Iar când nu face muzică, Marius tot cu asta se ocupă. Dar sub o altă formă care implică. focul de tabară. Îl lăsăm pe el să ne dea detaliile.

„Când eram adolescent, mi-aș fi dorit să existe tabere de compus, să învăț cum să produc, cum să fac aranjamentele...Nu existau. Când am crescut, am reușit să fac prima tabără de muzică, cu toți producătorii români. Ne-am întâlnit la Păltiniș. Dar în al doilea an m-am simțit prost.

Mi-am dat seama că ceva e greșit, că trebuie să începem și din altă parte, de la tinerii care sunt astăzi adolescenți și vor să facă muzică. Așa am dat drumul la Junior Camp, o tabăr care de cinci ani a făcut copii fericiți”, a explicat Marius Moga.

Întreg interviul, în materialul video de mai sus.

Recomandari