Antena Căutare

Primele farfurii ale celor trei echipe au fost jurizate. Marius Moga și echipa sa decid prima culoare câștigătoare: "Este un foie gras reinventat, exotic"

A sosit momentul jurizării, la Chefi la Cuțite, iar echipa lui Marius Moga degustă din toate preparatele. Iată ce au spus acestia despre mâncarea din farfurii.

Primele farfurii ale celor trei echipe au fost jurizate. Marius Moga și echipa sa decid prima culoare câștigătoare: "Este un foie gras reinventat, exotic"
Marius Moga și echipa DeMoga jurizează primul battle al sezonului 7

"Este un foie gras reinventat, exotic", spune celebrul artist despre unul dintre preparatele servite. Al cui să fie?

Chefii și echipele așteaptă cu nerăbdare verdictul, iar banda va fi pusă în funcțiune pentru prima dată în sezonul cu numărul 7. Fiecare jurat și cei 21 concurenți din echipele mov, verde și albastră așteaptă cu sufletul la gură verdictul.

Prima victorie înseamnă un imbold și mai mare pentru a lupta cu toate armele spre obținerea unui nou trofeul "Chefi la cuțite", cel de-al șaptea. Suntem, însă, abia la început.

Bontea scoate prima amuletă! Chef Scărlătescu și chef Dumitrescu sunt blocați: "Vă pup și la revedere!"... Au trecut de la agonie la extaz! Echipa lui chef Bontea a câştigat prima probă după o revenire spectaculoasă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x