Antena Căutare

Meci MMA cu preț de 6 cifre. Cât cer Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu pentru a se lupta în ring

După ce Bianca Drăgușanu și-a spus pretențiile financiare pentru a accepta să intre în ringul MMA, Andreea Tonciu, ofertată și ea, și-a spus suma dorită. Cele două gândesc la fel.

colaj binaca dragusanu si andreea tonciu
Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu ar putea intra în ringul MMA | Instagram

Cu ceva timp în urmă, Bianca Drăgușanu a precizat că i s-a propus să intre în ringul MMA, dar aceasta a spus că fără minimum o sută de mii de euro, nici nu se gândește la ofertă.

Bianca Drăgușanu și Andrea Tonciu au pretenții identice pentru meciul "divelor" din MMA-ul românesc: 100.000 de euro

De curând, o altă figură cunoscută în lumea showbiz-ului autohton, a fost întrebată dacă ar intra în competiție.

Citește și:Detaliul surprinzător care nu lipsește din niciuna dintre gențile Biancăi Drăgușanu. De ce îl poartă

Andreea Tonciu a precizat și ea, că, potrivit Fanatik, a fost întrebată dacă vrea să pășească în ring, așa că adversară i-ar fi Bianca Drăgușanu, dacă organizatorii îi acceptă prețul.

Se pare, însă, că cele două se lasă greu, Tonciu cerând și ea 100 de mii de euro pentru a intra în ring.

Andreea a fost propusă pentru ring pentru că negocierile pe care Bianca Drăgușanu le poartă cu cei care care organizează gala RXF nu se limitează la pretențiile financiare.

Mai exact, fosta asistentă a cerut ca în ring să se înfrunte cu alte nume cunoscute din showbiz-ul românesc printre numele enumerate pentru înfruntare fiind și Andreea Tonciu.

Citește și:De ce Bianca Drăgușanu poartă mereu peruci. Perspectiva interesantă și sănătoasă din care vede lucrurile

Însă, discuțiile pe care Tonciu le-a avut până acum cu organizatorii nu au dus nicăieri, pentru că aceasta a cerut din start, printre altele, suma de 100 de mii de euro, potrivit sursei menționată.

Dacă Bianca Drăgușanu vrea să se lupte cu mine, trebuie ca organizatorii să îmi dea 100.000 de euro. Altfel nu intru în ring, a precizat Andreea Tonciu.

Astfel totatul sumelor cerute de cele două, 200.000 de euro, câte 100.000 de euro fiecare, ar fi transformat lupta din ringul MMA în cea mai scumpă înfruntare din istoria artelor marțiale românești.

Suma solicitată întrece onorariile încasate, de-a lungul timpului, de campioni mondiali precum Daniel Ghiță sau Cătălin Moroșanu, aceștia având încasări de ordinul zecilor de mii pentru o luptă, mai arată sursa citată.

Jennifer Lopez, sesiune de shopping înainte de petrecerea nunții. Unde a fost surprinsă vedeta... Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se acuză reciproc, din nou. Ce s-a întâmplat de data aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x