Antena Căutare

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se acuză reciproc, din nou. Ce s-a întâmplat de data aceasta

Certurile dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău țin paginile ziarelor, întrucât de trei ani, cei doi nu reușesc să ajungă la un consens în privința divorțului.

colaj claudia patrascanu si gabi badalau
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în certuri continue | Instagram

De fiecare dată mai apare câte ceva care să pună pe jar datele problemei. Cei doi foști parteneri de viață nu încetează să-și aducă acuze reciproc și acest lucru ține finalizarea divorțului pe loc.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încă își spun problemele în mod public și se amenință reciproc

Scandalul continuă între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău la trei ani de la anunțul divorțului. Aflați în proces, cântăreața și băiatul baronului PSD de Giurgiu continuă să-și spele rufele în public, potrivit Fanatik.

De data aceasta, afaceristul s-a plâns că artista nu i-a dat băieții să plece în vacanță iar ea a precizat că el face circ pentru că se apropie data procesului.

Articolul continuă după reclamă

Citește și:Claudia Pătrășcanu, un nou scandal cu tatăl copiilor ei. Motivul pentru care a cerut ordin de protecție

Nu mai vreau să mai vorbesc despre el, să îi mai pronunț numele. Să scrie ce vrea el. Nu mai există pentru mine și știe el de ce.

Nu vreau să mai dezmint tot ce spune el. Se apropie procesul și de aceea face tot circul ăsta, a declarat Claudia Pătrășcanu, potrivit sursei menționată.

Citește și:Claudia Pătrășcanu, din nou la cuțite cu Gabi Bădălău. Ce s-a întâmplat

Fostul ei partener de viață, Gabi Bădălău, s-a plâns că a așteptat trei ore la poarta Claudiei Pătrășcanu să ia copiii, după cum a dispus instanța care a stabilit și un program de vizită a celor mici.

Să vă povestesc o altă mizerie făcută de Claudia…scandal. Chiar în aceste momente sunt la ea la poartă, în comuna Agigea, pentru a lua copiii la mine două săptămâni, în vacanța de vară, programul stabilit în baza unei hotărâri definitive și irevocabile.

Ieri, când am vorbit ultima oară cu băieții erau nerăbdători să vin, să ne vedem și am stabilit cu ei și mama lor că ajung azi la Constanța, după ora 12:00.

De trei ore stau la ea la poartă. Nu răspunde nimeni, am sunat pe telefonul copiilor. E închis, mama Claudiei nu îmi răspunde. Efectiv, sunt îngrijorat, nu știu nimic de băieți”,

Am încercat să vorbesc cu avocații ei…degeaba. O să fiu nevoit să înștiințez protecția copilului…să sun la poliție pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești…și cam atât…birocrație. Pur și simplu își bate joc de tot…și nu e conștientă că așa le face rău copiilor, a mai spus Gabi Bădălău, potrivit sursei menționată.

Meci MMA cu preț de 6 cifre. Cât cer Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu pentru a se lupta în ring... Care este motivul pentru care Pepe și Yasmine Ody au făcut nunta în secret. Cântărețul a spus totul, fără perdea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x