Meg Ryan, de nerecunoscut la 59 de ani. Cat de mult s-a schimbat “iubita Americii”

Meg Ryan a fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe din America, însă vedeta și-a uimit fanii cu noua sa înfățișare, la 59 de ani.

Meg Ryan e de nerecunoscut la aproape 60 de ani. Cât de mult s-a schimbat

Profimedia

Meg Ryan a fost una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe și a fost numită nu doar una dintre cele mai frumoase femei din lume în urmă cu două decenii, ci a primit și titlul de ”iubita Americii”.

Recent, fanii actriței au fost surprinși să vadă cât de mult s-a schimbat Ryan, în vârstă de 59 de ani.

Meg Ryan, de nerecunoscut la aproape 60 de ani

Ryan a început să joace în filme la începutul anilor 1980. După ce a apărut în mai multe seriale de succes, actrița a avut roluri mai mici în filme faimoase, precum Carole, soția lui Goose din Top Gun.

Citește și: E considerată una din cele mai frumoase femei din showbiz. Cum arată Blake Lively din Gossip Girl când renunță la machiaj

Rolurile ei din filmele de dragoste i-au adus porecla de ”iubita Americii”, scrie Insider. Printre cele mai de succes se numără When Harry Met Sally, din 1989, Sleepless in Seattle și City of Angels, din 1998.

Printre cele mai cunoscute roluri din cariera sa se numără You’ve Got Mail, în care a jucat alături de Tom Hanks, și Kate și Leopold, în care a jucat alături de Hugh Jackman, din 2001.

În ultimul deceniu, Ryan s-a concentrat pe proiecte mai mici, inclusiv debutul regizorul pentru Ithaca, lansat in 2015.

Ryan a stat mai departe de lumina reflectoarelor în ultimii ani, însă fanii săi sunt surprinși când mai apare pe covorul roșu, pentru ca aspectul lui Ryan s-a schimbat semnificativ de-a lungul anilor.

Prima mare schimbare a fost în zona buzelor și mulți au spus că vedeta a avut o operație chirurgicală. În ziua de azi, Meg Ryan preferă și un look cu părul mai lung, complet diferit de frizura scurtă pe care a purtat-o la apogeul carierei sale.

Citește și: Cel mai bine plătite vedete din toate timpurile. Ce star a câștigat peste 100 de milioane de dolari pentru un singur rol

Meg Ryan s-a confruntat cu numeroase zvonuri de-a lungul anilor, cele mai multe legate de aspectul său complet diferit față de cel care a facut-o cunoscută în întreaga lume și i-a adus și titlul de ”iubita Americii”.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri