Live acumFilm: Transformers: Razboiul lor in lumea noastra
Prime Time 20:00iUmor

Meghan Markle își urăște o parte a corpului și refuză să îi fie fotografiată. Ce trăsătură o dezgustă pe Ducesa de Sussex

Meghan Markle își urăște picioarele și refuză să îi fie fotografiate. Ducesa a impus reguli stricte pentru a i se respecta această dorință.

Meghan Markle își urăște o parte a corpului și refuză să îi fie fotografiată. Ce trăsătură o dezgustă pe Ducesa de Sussex

Profimedia

Meghan Markle „își urăște picioarele” și a dat „reguli stricte” pentru ca acestea să nu fie filmate, susține videograful familiei regale. Ducesa ar fi dat instrucțiuni stricte pentru a nu îi fi filmate picioarele, deoarece, pur si simplu nu îi plac.

Secretul siluetei ei deosebite. Cum a ajuns Kim Kardashian posesoarea unei talii minuscule

Se pare că Meghan are principii foarte stricte atunci când face ședințe foto și nu se abate niciodată de la ele. Fotografii consideră că este dificil să lucrezi cu ea, iar comportamentul ei nu este tocmai plăcut.

Soția prințului Harry își urăște picioarele

”Este foarte pretențioasă și nepoliticoasă.”, a declarat fotograful, conform Daily Mail.

Printre regulile impuse de Meghan la ședințe foto erau să i se aducă șampanie scumpă și să-și dea aprobarea asupra fiecărui cadru filmat sau fotografiat, ca și cum ar fi fost un superstar.

Avea o mulțime de cereri- să-i aduci anumite flori, să nu o pozezi în timp ce se machiază, să-i pregătești un anumit tip de șampanie... Trebuia să-i ceri permisiunea pentru orice voiai să fotografiezi. Ea era șefa. Te simțeai ca și cum ai fi călcat tot timpul pe coji de ouă.”, a mai spus fotograful, conform sursei.

”În mod normal, atunci când lucrezi cu o vedetă, acceptă sugestiile tale. Dar ea avea propriile idei. Voia să decidă singură.”, a mai spus profesionistul, adăugând că Meghan punea presiune pe toată lumea cu pretențiile ei și își dădea tot timpul aere de divă.

Pe de altă parte, Meghan era foarte bună în timpul ședințelor: ”Este ușor să lucrezi cu ea. Când dai drumul camerelor, știe să-și facă treaba. Dar, după ședință, nu este chiar cea mai prietenoasă persoană”. ”Nu m-a impresionat plăcut... Părea nesigură și răsfățată.”, a mai spus fotograful.

Ducesa de Sussex nu acceptă să i se pozeze picioarele

Un lucru pe care Meghan îl refuza categoric în timpul ședințelor era să i se pozeze picioarele. Nu este vorba de picioare în întregime, ci doar de partea de jos, așa numita labă a piciorului. În timpul ședințelor foto, aceasta a fost una dintre principalele reguli impuse de Meghan.

Salma Hayek, sexy în costum de baie la 54 de ani. Adevărul despre formele actriței hispanice

Abia câțiva ani mai târziu, în 2018, în timpul turului regal din Noua Zeelandă, când ducesa de Sussex s-a descălțat, camerele au surprins o cicatrice care părea să rezulte în urma îndepărtării chirurgicale a unui mont.

Aceasta ar putea fi explicația pentru care Meghan părea că își urăște literalmente picioarele, în timpul ședințelor foto.

Recomandari