Melania Trump a împlinit 50 de ani. De la topmodel sloven la primă doamnă a Statelor Unite ale Americii - Galerie foto

Melania Knavs s-a născut în urmă cu 50 de ani în Novo Mesto, sud-estul Sloveniei, pe atunci parte a Iugoslaviei, şi a crescut în Svenica. După o carieră în modă, ca topmodel şi creatoare de bijuterii, din ianuarie 2017 este prima doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Melania Trump

Melania s-a născut într-o familie modestă

Tatăl era vânzător de maşini şi membru al Partidului Comunist, iar mama, lucrătoare la o fabrică de textile din Svenica. În adolescenţă visa să defileze pe principalele podiumuri ale industriei modei şi planurile au devenit, parţial, realitate, după ce a ajuns la New York.

Melania Trump a împlinit 50 de ani.  De la topmodel sloven la primă doamnă a Statelor Unite ale Americii - Galerie foto

Melania Trump

Studia arhitectura şi designul la Universitatea din Ljubljana când, în 1992, revista slovenă Jana a organizat concursul anual Look of The Year. Primele trei clasate au primit contracte la Paris, Milano şi Viena. Melania Knavs a fost una dintre ele.

Citește și: Melania Trump, prima doamă a Americii care a pozat nud

Melania Trump a lăsat studiile și a mers să fie model la Milano

A renunţat la facultate şi s-a mutat la Milano, unde a lucrat câţiva ani în principal ca model pentru diverse reviste. În 1996, a ajuns la New York. A apărut într-o reclamă pentru Camel, panou amplasat în Times Square, şi într-un număr special al revistei Sports Illustrated. Într-o noapte, în clubul Kit Kat din Manhattan, modelul în vârstă de 28 de ani la acel moment l-a cunoscut pe magnatul Donald Trump, în vârstă de 52 de ani.

În 1999, Howard Stern a intervievat-o pentru emisiunea lui radio. A răspuns fără reţinere la întrebări precum cât de des întreţine relaţii sexuale cu Trump şi dacă este dezbrăcată. O atitudine faţă de presă şi public complet diferită de cea din ultimii ani.

Melania Trump a împlinit 50 de ani.  De la topmodel sloven la primă doamnă a Statelor Unite ale Americii - Galerie foto

Trump şi Melania au fost despărţiţi o perioadă, dar şi-au reluat relaţia

În 2001, ea a primit o viză de şedere cunoscută popular ca „Einstein”, acordată personalităţilor străine cu „abilităţi extraordinare”, între care laureaţilor Nobel sau artiştilor cunoscuţi la nivel mondial. În acel an, potrivit The Washington Post, programul a fost atribuit doar pentru 3.000 de persoane, mai puţin de 1% din totalul vizelor acordate. Avocaţii primei doamne nu au dezvăluit până în prezent documentele depuse pentru solicitarea acesteia.

Melania Trump a împlinit 50 de ani.  De la topmodel sloven la primă doamnă a Statelor Unite ale Americii - Galerie foto

La gala Met din 2004, unul dintre cele mai importante evenimente din lume, Trump a cerut-o pe Melania în căsătorie.

În 2004, Melania a devenit a treia soție a lui Trump

Anul următor, într-o biserică episcopală din Palm Beach, Melania Knavs a devenit a treia soţie a lui Donald Trump. A devenit astfel cetăţean american şi l-a născut în 2006 pe Barron. „Am doi fii. Copilul meu mic este Barron şi copilul meu mare este Donald”, spunea ea într-un interviu citat de El Pais.

Iniţial, a produs bijuterii, accesorii şi produse cosmetice, ducând o viaţă aparent liniştită în New York. Începând cu 2015, când Trump şi-a lansat campania pentru Casa Albă, a ajuns în atenţia presei. De atunci, au fost scoase la lumină înregistrări vechi, fotografii compromiţătoare şi au apărut numeroase zvonuri cu privire la mariajul cu Donald Trump, acuzat că a plătit pentru ca o actriţă porno să nu dezvăluie că aveau o relaţie cu trei luni înainte de naşterea lui Barron.

Melania Trump a împlinit 50 de ani.  De la topmodel sloven la primă doamnă a Statelor Unite ale Americii - Galerie foto

„Adevărata Melania Trump este mult mai interesantă decât imaginea pe care multe persoane o au despre ea”, a spus Jordan, care a scris cartea pe baza a 100 de interviuri, niciunul însă cu prima doamnă.

Sursa : news.ro

Ultimele știri