Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Mihai Morar s-a vaccinat împotriva COVID-19. Ce a spus despre starea lui de sănătate din ultimele 24 de ore

Mihai Morar a decis să se vaccineze împotriva noului virus, însă și-a dorit să împărtășească acest lucru și cu prietenii săi din mediul online.

Mihai Morar a decis să se vaccineze împotriva noului virus

Instagram

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți prezentatori de radio din România. Aceasta impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale, atât cu cele televizate, cât și cu cele din mediul online.

Prezentatorul de radio își ține la curent prietenii virtuali în fiecare zi cu cele mai importante momente din viața lui și este foarte activ pe rețelele sociale, unde publică des imagini alături de soția sa și cele trei minunății din viața lor.

Citește și: Cât s-au schimbat! Cum arătau Mihai Morar și soția acestuia când și-au început relația: „Din seara când începeam o întotdeaună”

Mihai nu are secrete față de cei 652.000 de urmăritorii de pe Instagram, iar acest lucru este vizibil dintr-o postare recentă, în care le mărturisește faptul că a luat decizia de a-și face vaccinul împotriva COVID-19.

Ce a spus Mihai Morar despre starea lui de sănătate din ultimele 24 de ore

Prezentatorul emisiunii matinale de la Radio Zu le-a făcut o surpriză plăcută prietenilor săi din mediul online. Acesta le-a mărturisit printr-o fotografie faptul că s-a vaccinat împotriva noului virus, iar imaginea a strâns rapid o mulțime de reacții, cât și 15.000 de aprecieri.

Pe lângă fotografia ce dovedește acest lucru, Mihai Morar a mai adăugat și o descriere emoționantă pentru a liniști oamenii în ceea ce privește teoriile conspirației apărute pe internet despre vaccinul împotriva COVID-19.

"Doamne-ajută să ne facem bine.", a scris prezentatorul de radio.

Fanii au reacționat imediat, însă Mihai Morar le-a răspuns cu cel mai mare drag întrebărilor și nelămuririlor despre vaccinul împotriva noului virus.

Prezentatorul de radio a fost îndrebat despre starea lui de sănătate după ce s-a decis să își facă vaccinul, iar răspunul a fost unul pe care oamenii din mediul online îl așteptau cu sufletul la gură.

Mihai Morar a mărturisit că se simte foarte bine, iar că în ultimele 24 de ore nu a i s-a întâmplat absolut nimic.

Printre comantariile persoanelor din mediul online s-a numărat și cel a lui Răzvan Fodor, care apreciază decizia luată de Mihai Morar.

Mihai Morar se mândrește cu o familie superbă

Mihai Morar este un bărbat fericit și împlinit alături de familia lui. Acesta publică foarte des imagini cu soția sa și cele trei minunați ale lor, însă foarte puțini știu care este povestea lor de dragoste.

Citește și: Mesajul transmis de Mihai Morar de ziua gemenelor lui. Urarea i-a emoționat pe fani

Mihai Morar și Gabriela sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună trei copii. În anul 2006 au fost colegi la radio, iar de atunci s-au apropiat foarte mult și au ajuns la concluzia că se potrivesc de minune.

Prezentatorul de radio a știu din prima clipă că Gabriela este cea cu care își dorește o familie, iar acest lucru s-a și întâmplat. În 2008 au devenit părinții unor fetițe gemene, Cezara și Mara, iar în 2019 a venit pe lume și cea de-a treia fetiță a lor, Roua.

În ciuda vieții sale profesionale care îi ocupă aproape tot timpul, Mihai a știut mereu cum să își facă timp pentru ceea ce contează cu adevărat: familia.

Recomandari