Miley Cyrus, imagine adorabilă din copilărie. Cum arăta vedeta într-o rochie de prințesă, pe vremea când o definea inocența

Miley Cyrus a postat recent o fotografie din copilărie. Înainte de a fi o artistă nonconformistă și controversată, vedeta a avut o latură inocentă.

Miley Cyrus a avut parte de o sumedenie de schimbări de look de-a lungul carierei sale artistice

gettyimages.com

Miley Cyrus a postat o fotografie cu ea din copilărie, purtând o rochie roz, lungă, pantofi albi și o coroană pe cap, ca de prințesă.

Peste 700 de mii de fani au apreciat fotografia în care copilul-Miley are un zâmbet cuceritor pe față.

Miley Cyrus, de la o prințesă adorabilă, la o vedetă fără inhibiții

Timpul a trecut, iar Miley Cyrus a devenit o adolescentă cu un zâmbet la fel de inocent. În 2006 devenea idolul copiilor și tinerilor, interpretând personajul Hannah Montana.

Citește și: Miley Cyrus are 74 de tatuaje pe corp, dar a aflat asta abia recent, într-o emisiune! Cum a reacționat

După perioada „Hannah Montana”, Miley Cyrus a avut parte de o schimbare radicală. Din vedeta cu peruca blondă și accesorii colorate a devenit o artistă care rupe barierele conformismului.

Iată imaginea din copilărie a lui Miley Cyrus:

Miley Cyrus este un personaj controversat din lumea vedetelor americane, dat fiind faptul că de la actrița inocentă care o interpreta pe Hannah Montana, fiind astfel un idol pentru copii, a devenit o tânără extravagantă și fără inhibiții. Bisexualitatea asumată a fost unul dintre aspectele care au făcut-o pe Miley să fie un personaj lăudat de o parte dintre urmăritori și criticat de altă parte.

Vezi mai multe imagini cu Miley Cyrus de-a lungul timpului în GALERIA FOTO.

Citește și: Ca o majoretă sexy, într-un costum de piele ce a atras atenția fanilor. Ce ținută incendiară a purtat Miley Cyrus la Super Bowl

În cei 14 ani de carieră ai săi, Miley Cyrus care are acum 28 de ani, a ajuns să aibă o avere de 160 milioane de dolari, numărându-se astfel printre cei mai bogați tineri americani, potrivit Business Insider.

De ce a divorțat Miley Cyrus de Liam Hemsworth

De asemenea, iun alt motiv pentru care Miley Cyrus a ieșit în evidență în ultima perioadă a fost relația tumultoasă cu actorul Liam Hemsworth.

În anul 2009, artista a devenit iubita actorului Liam Hemsworth, alături de care a jucat în filmul „The Last Song”. Miley și Liam și-au anunțat logodna în 2012, când Miley avea doar 19 ani, însă la un an distanță s-au despărțit. În 2016 s-au împăcat, iar atunci Miley a fost fotografiată purtând din nou inelul d elogodnă. După mai multe dispute și momente de pauză, relația lor a dus la o nuntă în 2018. După doar 8 luni, mariajul celor doi se încheia cu un divorț.

Recent, Miley a readus în discuție motivele pentru care a divorțat de Liam Hemsworth la foarte scurt timp după nuntă.

„Recent, am trecut printr-un divorț public. A fost dificil când eu și persoana pe care am iubit-o ne-am dat seama că nu ne mai iubim la fel de mult ca înainte. Dar am înțeles. Pot să accept acest lucru. Dar nu pot accepta toate poveștile și răutățile care au apărut în presă.”, a afirmat Miley Cyrus.

Citește și: Sora lui Miley Cyrus calcă pe urmele ei. Cum arată costumul purtat de Noah Cyrus la premiile muzicii country

Miley Cyrus a mărturisit că i-a fost greu să renunțe la relația cu Liam:

„Simțeam că aveam nevoie de el, nu pentru că mai eram îndrăgostiți, ci pentru că la vremea aceea creierul meu îmi spunea că mă simt bine cu el, că așa este confortabil. M-am simțit și mai rău când mi-am dat seama că cedez în fața unei dependențe”.

După divorț, Miley a declarat că nu are nevoie nici de un bărbat, nici de o femeie să aibă grijă de ea: „Pot să am singură grijă de mine, am bani, am tot ce am nevoie”, a declarat Miley Cyrus într-un podcat realizat de Joe Rogan, potrivit CNN.

Ultimele știri