Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Natalie Portman a pozat din nou goala pentru Christian Dior

Actrita Natalie Portman a pozat din nou goala pentru o campanie Christian Dior. Vedeta s-a mai dezbracat pentru Dior in urma cu un an cand a fost imaginea parfumului "Miss Cherie".

Natalie Portman a fost recompensata cu premiul Oscar, dar si cu un Glob de Aur pentru cea mai buna actrita in rol principal pentru rolul balerinei cu tendinte de automutilare pe care l-a interpretat in filmul "Black Swan".

In decembrie 2010, Portman a anuntat ca este insarcinata si ca s-a logodit cu iubitul ei, balerinul si coregraful francez Benjamin Millepied. Fiul lor, Aleph, s-a nascut in iunie 2011. Luna aceasta, Natalie si Benjamin s-au casatorit in California.

Actrita, regizoare si producatoare de film, Natalie Portman a debutat in rolul adolescentei rebele din filmul "Léon", al lui Luc Besson, si a continuat cu partituri in filme precum "Visand la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" si "V de la Vendetta". Portman a jucat anul trecut in mai multe filme de genuri diferite, printre care comediile "Maria Ta/ Your Highness" si "Fara obligatii/ No Strings Attached", filmul de actiune "Thor" si drama "Hesher".

Citeste si Jurnalul!

Foto: boards.atlantafalcons.com

Recomandari