Nicole Cherry și “Cireșica” ei. Uite cum arată cântăreața cu burtică, într-o rochie scurtă, de petrecere

Nicole Cherry va deveni mamă de fetiță la vârsta de 22 de ani. I-a dat deja un nume provizoriu bebelușului, tot “Cireșica”, iar în cea mai recentă fotografie de pe Instagram, Nicole Cherry arată senzațional cu burtică.

Nicole Cherry va avea o fetiță, pe care o alintă deja "Cireșica"

Instagram

Nicole Cherry va fi în curând mamă, însă sarcina ei nu este atât de avansată și îi permite să mai meargă la evenimente. În cea mai recentă fotografie, cântăreața în vârstă de 22 de ani s-a fotografiat într-o rochie de petrecere, scurtă, neagră și cu decupaje în lateral. Rochia strâmtă s-a mulat pe forma burticii, care crește de la o zi la alta, iar pe cap, Nicole Cherry și-a pus o cordeluță cu pietre.

La descrierea fotografiei, Nicole Cherry a scris: "Mămică, gata de party". Comentariile fanilor au apărut imediat: "Așa mămică sexy!", "Ești minunată!", "Ești superbă cu Cireșica", dar și "Sarcină ușoară!" sau "Pregătește-te de nopți albe".

Nicole Cherry, despre iubitul ei: "În brațele lui am devenit femeie"

Nicole Cherry i-a scris lui Florin Popa, iubitul ei, o declarație de dragoste extrem de personală: "Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea".

"Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry Instagram.

Cine este Florin Popa, iubitul lui Nicole Cherry

Florin Popa este un om de afaceri cu opt ani mai mare decât Nicole Cherry, însă încă de la începutul relației cântăreața a precizat că această diferență este chiar pe placul ei.

Citește și: Nicole Cherry, așa cum n-a mai fost văzută până acum. Ținuta mulată care i-a scos în evidență atuurile fizice

"Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj”, a declarat Nicole Cherry într-un interviu pentru VIVA!.

Și Florin Popa postează pentru apropiații și fanii lui fotografii cu ei doi, când sunt anumite Sărbători, ocazii sau din plimbările lor.

La puțin timp după ce au început relația, cei doi s-au și mutat împreună. Nicole Cherry a vorbit la Antena Stars despre cum a reacționat tatăl ei: "Îi place foarte mult de el. Îl cunoștea dinainte, cumva el ne-a făcut cunoștință. Lucrul acesta l-a făcut pe el să fie mult mai relaxat", a declarat Nicole Cherry.

Nicole Cherry, începuturile carierei

Nicole Cherry a devenit cunoscută în anul 2013, pe vremea când era o puștoaică de gimnaziu. În vara anului 2013 piesa ei, "Memories", se auzea la toate posturile de radio.

"Mi-am dorit foarte mult ca 'Memories' să aibă succes, însă mă aşteptam să dureze un pic mai mult. M-am înarmat cu răbdare şi putere de a merge mai departe, eram hotărâtă să îmi urmez visul până la capăt. În perioada examenelor a fost puţin mai dificil, m-am împărţit între şcoală şi studio, am avut un program foarte strict. După şcoală mergeam la studio două, trei ore, ajun­geam acasă, mă odihneam puţin şi mă apucam de învăţat pentru examen”, povestea Nicole Cherry în anul 2013 într-un interviu pentru VIVA!.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri