Live acumMarea Unire ZU
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Artistă iubită, la un pas să își ia viața! Cine a dus-o la marginea prăpastiei: „Simțeam cum mă duc, ca la anestezie”

A fost abandonată de părinți, când era copilă. Artista a fost crescută de străini, într-un mediu strict, fără să se simtă vreodată iubită. A căutat consolare în brațele unui bărbat, însă a suferit enorm!

În afară de abandonul părinților, au mai existat și alte momente grele în viața Nicoletei Voicu.

„A fost o căsătorie, de douăzeci de ani...care a avut mai mult rele decât bune. Lucrurile s-au rupt în momentul în care cariera mea a început să înflorească. Nimeni nu mi-a înțeles alegerea.

am fost înconjurată de tot felul de tipologii de oameni, unii care pretindeau că știu ce e mai bine pentru mine, alții care nu se bucurau de succesul meu și care denigrau cu fiecare ocazie. a fost un cumul de factori negativi, ajunsesem la un blocaj.

Încerca, să le spun celor din viața mea că ceaa ce fac eu este o profesie care oricare alta. Nu mai vedeam nicio ieșire”, a spus Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

Citește și: A fost părăsită de soț pentru cea mai frumoasă femeie din lume. S-au reîntâlnit,15 ani mai târziu, iar zvonurile au explodat: „Nimic nu îi poate despărți!”

Artista a făcut față cu greu presiunii și criticilor. La un moment dat, chiar ea recunoaște că a ajuns să își dorească să își pună capăt vieții, conștientă fiind de faptul că familia adoptivă nu ar fi fost de acord ca ea să divorțeze.

„Nu mai simțeam nimic din partea fostului soț. Eu luptam din răsputeri să repar, dar nu mai simțeam nimic din partea cealaltă. Eu sunt o persoană sensibilă, iar, la momentul acela, eram dependentă de orice dovadă de afecțiune, de orice cuvânt frumos.

Nu eram recunoscută nici pentru sacrificiile de mamă, nici pentru cele de soție, nimic! Atunci m-am întrebat <<Pentru ce mai trăiesc?>>”, a dezvăluit artista.

Citește și: „Vreau să mor! Ai milă!”. Cea mai bună prietenă i-a furat soțul, iar ea s-a răzbunat fără să vrea, într-un mod colosal! Una dintre cele mai iubite cântărețe, viață de film!

Nicoleta Voicu a făcut mărturisiri șocante, în platoul Antena Stars.

„Am luat, inițial, două pastile dintr-un somnifer puternic și am băut un pahar cu vin. Încă eram lucidă, dar voiam să termin cu tot, așa că am mai luat două pastile. Am apucat să mă așez în pat, dar simțeam cum mă duc, ca la anestezie”, a povestit Nicoleta Voicu.

Întregul interviu, în materialul video de mai sus.

Recomandari