Nicolo Zaniolo, fotbalistul care și-a părăsit logodnica pentru Mădălina Ghenea. Cum arată noul iubit al frumoasei românce

Mădălina Ghenea este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase românce. Acesta a făcut furori de-a lungul timpului cu trăsăturile ei și în showbiz-ul internațional.

Mădălina Ghenea a apărut pe prima pagină a publicațiilor după ce s-a zvonit că formează un cuplu cu Nicolo Zaniolo

Profimedia Images

Nu există apariție publică a Mădălinei Ghenea care să treacă neobservată de presa internațională. Recent, Mădălina Ghenea a apărut pe prima pagină a publicațiilor de presă mondenă, după ce s-a zvonit că formează un cuplu cu starul echipei de fotbal AS Roma, Nicolo Zaniolo.

Presa sportivă îl titrează pe Nicolo drept marea speranță a echipei, starul lui AS Roma sau puștiul minune al Romei, dar se pare că fotbalistul în vârstă de 21 de ani nu se face remarcat numai pe terenul de fotbal. Acesta are o nouă cucerire, pe Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase românce, în ciuda diferenței de vârstă de 11 ani.În momentul de față, fotbalistul AS Romei se află în recuperare, din cauza unei operații la genunchi. Tot presa din Italia scrie că Zaniolo pare să fie mai preocupat de viața amoroasă decât de revenirea pe teren, după ce s-a aflat că pentru a avea o relație cu Mădălina Ghenea, acesta și-a părăsit logodnica, Sara Scaperrotta.

Citește și: Ce înălțime și greutate are Mădălina Ghenea. Cum reușește să arate atât de bine după ce a născut un copil

Cum arată soacra Mădălinei Ghenea

Tot presa sportivă scrie și despre frumusețea incontestabilă a mamei lui Nicolo. Este cunoscută relația pe care fotbalistul o are cu mama sa, o femeie superbă, în vârstă de 42 de ani, frumoasă și care nu se sfiește să se expună pe rețelele de socializare.

De-a lungul timpului, Francesca Costa a fost de mai multe ori ținta scandărilor în timpul meciurilor de fotbal, dar aceste lucruri nu o deranjează, cel mai important pentru ea este cariera fiului său.


Posted by Francesca Costa on Tuesday, March 5, 2019

Viața amoroasă a Mădălinei Ghenea

De-a lungul timpului, frumoasa româncă a ținut primele pagini ale tabloidelor cu nume importante din showbiz, bărbați care au fost vrăjiți de frumusețea sa incontestabilă. Românca s-a stabilit de ceva timp în Italia, după ce s-a despărțit de afaceristul român, Matei Stratan, cu care o fetiță.Mădălina Ghenea s-a iubit de-a lungul timpului cu Marco Boriello, Dragoș Săvulescu, amândoi fotbaliști, sau actori precum Gerard Butler, Leonardo DiCaprio, Adrien Brody sau Michael Fassbender. Despre ultimii doi, Mădălina Ghenea nu a dat prea multe detalii, dar imaginile surprinse de paparazzi au făcut înconjurul lumii, potrivit click.ro.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Ultimele știri